30 dagars öppet köp

Snabba leveranser

You! Lingerie, Flirty nude med bygel You! Lingerie, Flirty nude med bygel You! Lingerie, Flirty nude med bygel You! Lingerie, Flirty nude med bygel You! Lingerie, Flirty nude med bygel You! Lingerie, Flirty nude med bygel

You! Lingerie, Flirty nude med bygel

Denna modell tillverkas utan bygel i strl 70-75 B-D, samt med bygel i strl 80D, 85D samt 70-85 E-H. Klicka här för att komma till denna modell utan bygel.

Det här är beviset på att nude-färgade bh:ar INTE behöver vara tråkiga. Vi vill nog påstå att detta är den perfekta hudfärgade bh:n. Den smiter in under kläderna utan att synas, men har ändå det där lilla extra som gör att man känner sig fin. Den har en slät vadderad kupa (perfekt för att inte synas under tighta kläder) som pryds av en mjuk ton i ton-spets. Matchande trosa finns.

Denna bh-modell är lite speciell, då den är utan bygel i de mindre kupstorlekarna, men har en inbyggd flexibel bygel i de större kuporna som ger stöd utan att klämma åt. Detta för att kunna ge bästa möjliga passform och stöd till alla kupstorlekar.

Axelband som går att ställa hela vägen, justeringsclips i metall för bästa hållbarhet. Stretchig stödsöm löper under bysten runt hela ryggen för bästa komfort.

Material: 90% polyester, 20% spandex. Kupan är fodrad med 100% bomull.
Tvättråd: 30 graderTyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen