Påfyllning av Grace-bhar?

Hej alla fina GlamMoms!

Ni är många som undrar när vi får in påfyllning av Grace-bhar. Vi saknar också vår allra mest populära amningsbh <3

Vår leverantör har fortsatt problem med att få sina leveranser med produktionsmaterial p.g.a Covid-19 pandemin. Så datumet för vår leverans med påfyllning flyttas fram hela tiden. Senaste budet är nu att vi ska få vår leverans i början på september...

Så håll ut! Den som väntar på något gott.... ;-)

Gästbloggar Louise

Jag har alltid älskat barn och drömt om att själv få barn i ung ålder. Dom flesta av er känner säkert igen den där familjedrömmen många har, träffa Mr Right, skaffa hus, gifta sig och sen få barn tillsammans och leva lyckligt i alla sina dagar? I mitt fall blev det inte riktigt så, utan jag stod där med gravidstickan i handen med ett plus på, själv.

När jag såg det där plusset blev jag så glad, men samtidigt panikslagen! Nu då? Det här ingick ju inte i mina planer! Tankarna snurrade för fullt och jag berättade direkt för mamma. Jag visste direkt att jag ville behålla detta lilla underverk och försökte ställa in mig på att jag inom 9 månader skulle bli mamma!

Jag började blogga och tänkte att det skulle vara som min dagbok, skriva varje dag och det skulle vara enkelt att söka reda på just det där inlägget man ville se tillbaka på.

Jag plussade tidigt. Vecka 2+0 för att vara exakt. I vecka 5 började jag må dåligt, jag fick extrem hyperemesis och åkte in för kontroll av fostret, jag ville veta att allt såg bra ut. Jag har alltid hatat den där gynstolen så när läkaren bara stod och stirrade på skärmen och såg läskigt allvarlig ut snurrade alla möjliga tankar genom huvudet och jag var tvungen att fråga om allt såg bra ut, vilket hon svarade att det gjorde. Hon avslutade och vi satte oss för att prata. Hon börjar med att titta allvarligt på mig och säger "Jag ser två!"! Återigen snurrade tankarna för fullt och allt jag fick ur mig var "Va?!"! Orden hon sagt spelades upp om och om igen i huvudet och jag var helt kallsvettig. Det fanns inga tvivel, jag skulle bli mamma, och inte bara till ett underverk, utan två!

Att få tvillingar har alltid vart min dröm. Redan när jag lekte med dockor sa jag att jag en dag ville ha tvillingar, men eftersom vi inte har tvillingar i släkten trodde jag alltid att det bara skulle förbli en dröm! Men nu stod jag där och var gravid med enäggstvillingar! Vilken lycka!

Graviditeten var jobbig och började med inläggning i tre månader på grund av hyperemesis. Vissa dagar mådde jag så dåligt i början att jag för en halv sekund kände att jag inte orkade mer, men tanken försvann snabbare än den dök upp, för jag tänkte istället att jag gjorde det för mina barn! Det absolut bästa som skulle hända mig, skulle komma ur det elände jag gick igenom då och det var just det som var min drivkraft. Gravidsymptomen löste av varandra och vid slutet hade jag nog haft varenda gravidkrämpa man kan ha.

Trots mitt mående gick månaderna fort och i vecka 34+3 började vattnet gå på tvilling 1 och jag blev inlagd tills jag blev igångsatt 35+2. Förlossningen gick över förväntan och ut kom två friska, vackra små tjejer med 15 minuters mellanrum, efter 8 månaders väntan! Jag var äntligen mamma!

Efter att ha haft en relativt jobbig tonårstid var detta precis vad jag behövde. Tjejerna har fått mig självsäker och motiverad att bli klar med mina studier. Tänk vad ett litet plus på en sticka kan göra!

Just nu är jag mammaledig och kämpar på med studierna, tar hand om mina fantastiska tjejer och fixar med mina djur och uppfödningar på sidan. Livet som heltidsstuderande, ensamstående tvillingmamma är stundvis hektisk, men den kärlek och glädje man får tillbaka väger upp allt det jobbiga! Förutom att bloggen för mig är som min dagbok, har tanken och förhoppningen hela tiden vart att någon annan ska ha nytta av den. Någon som kanske sitter i en liknande sits kan få känslar att dom inte alls är ensamna, jag vill finnas där som stöd till dom som behöver. J

Kram från Louise,

Vill ni fortsätta följa Louise så finns hennes blogg här!

Gästbloggare Anna Wii

Som gravid går man igenom många förändringar rent fysiskt och
tyvärr verkar det vara okej att kommentera en gravid kvinnas kropp
på ett sätt vi inte kommenterar mäns och ickegravida kvinnors
kroppar. Själv har jag i stort sett förskonats från denna typ av
kommentarer men har på sistone fått läsa ett par kommentarer om MIN
gravida kropp på andras sociala medier. Min mage är tydligen för
liten, det syns inte att jag är gravid och det gör mig både ledsen
och illa berörd. Dels för att jag tycker att vi ska få ha våra
kroppar i fred, dels för att jag inte tycker att vi ska jämföra oss
och döma varandra. Vi går alla in med helt olika fysiska
förutsättningar i en graviditet beroende på kroppstyp, gener,
startvikt, mående och så vidare. Vissa blir stora, andra inte, och
det finns inga fel så länge vi gör det bästa för de små skatter
vi bär på och det tror jag att 99,9% av alla blivande mammor gör.Det är jobbigt nog med den förändring man går igenom som blivande
mamma, både psykiskt och fysiskt, så omgivningen behöver inte
lägga några ytterligare krav ovanpå det. Är man inte för liten
är man för stor och jag vet inte hur många märkliga kommentarer
jag läst/hört om som vänner och andra fått under sin graviditet.
Kommentarer som sårar och lägger extra krav på en blivande mamma
som egentligen bara borde få fokusera på uppgiften – att bära på
sitt barn och förbereda sig för ett nytt liv med sin lilla bebis.

Jag hoppas det blir en attitydförändring kring den gravida kroppen i
framtiden där vi hyllar den, oavsett storlek, i stället för att
kommentera, pika och öka kraven på alla blivande mammor. Lyft fram
och fokusera på det vackra i en graviditet och tänk på vilket
fantastiskt jobb vi gör i stället för att fokusera på den ytliga
förändring vi genomgår. Vi bär framtiden i våra kroppar och då
borde inte något så trivialt som vikt och storlek vara det som
omgivningen lägger fokus på!


Tänk lite längre än näsan räcker och behandla andra som du själv
vill bli behandlad...

/Anna

Är du vår nya medarbetare?

GlamMom.se söker en ny stjärna! Tjänsten omfattar i huvudsak PR, marknadsföring och sälj, men även ansvar för sajten GlamMom.se. Du kommer arbeta med:

  • Influencersamarbeten
  • Utforma och skicka nyhetsbrev
  • Skapa relevant innehåll till GlamMom´s sociala kanaler
  • Ha ansvar för Google AdWords samt övrig annonsering på sociala medier
  • Ansvara för att GlamMom.se når sina budgetmål varje månad
  • Skapa inspirerande banners och övrigt innehåll till GlamMom.se
  • Lägga in produkter i webbshoppen samt skapa kampanjer med mera där webbshoppens funktioner ingår.

Tjänsten är en heltidstjänst, och eftersom vi är ett litet företag kommer du ha ensamt ansvar för ovanstående arbetsområden. Du behöver kunna behärska Photoshop samt vara duktig på att skapa snyggt grafiskt material för olika plattformar. Du behöver vara en fena på sociala medier och ha god kunskap om Google AdWords och Google Analytics. Du behöver vara mycket självständig och kunna fatta många egna beslut på daglig basis. Att nå uppsatta budgetmål är något du sporras av, och du är en kreativ själ med många egna idéer.

Vi kan inte erbjuda en hög lön, däremot världens härligaste arbetsplats med otroligt fina glammisar som kollegor. Vi jobbar med frihet under ansvar; så länge jobbet blir gjort finns det inga regler om när, hur och var det måste göras. Att jobba i vårt team är att vara fri och flexibel, och man bestämmer själv hur man lägger upp sitt jobb på bästa sätt.

Vi söker en person som vill engagera sig utöver det vanliga, vara med och fortsätta bygga upp företaget tillsammans med oss – och inom en inte alltför lång framtid även bli delägare (förutsatt att de budgetmål vi tillsammans sätter upp nås). Detta är alltså en unik chans att kunna jobba sig till en ägarandel i ett etablerat företag.

Vi längtar efter att hitta just DIG som blir vår nya glammis-stjärna, och ser fram emot att välkomna en riktigt driven rackare till vårt team. Det är en fördel om du kan börja relativt omgående.

Maila ditt CV och ett personligt brev till [email protected] samt [email protected] så hörs vi snart!

Gästbloggare: Elisabeth Lindroth / En filtrerad uppväxt

Okej, nu ska jag erkänna något. Det är ett beteende som jag alldeles nyligen insett att jag har och som jag inte är helt nöjd med. Jag tror att säkert någon kan känna igen sig.

Så här är det: Jag har världens sötaste barn. Det är sant! SÖTAST i världen! För att bevisa det för alla tar jag tusentals bilder på honom som jag väljer att lägga ut på blogg, Instagram och/eller Facebook, eftersom jag innerst inne vill höra ALLA ANDRA säga hur jäkla söt han är.

Det räcker alltså inte för mig att bara titta på mitt älskade barn för min egen skull, eller ibland ta en bild att spara till framtiden. NEJ, när jag tar bilder på honom har jag väldigt ofta i bakhuvudet att "den här bilden måste jag visa för ALLA". Lyckas jag hålla mig borta från internet måste jag ändå alltid skicka bilden till mamma eller svärmor, alternativt lägga den som bakgrund på min telefon och "råka" visa alla jag träffar.

Detta beteende har också fått mig att inse 1. Att jag har extremt få bilder som jag bara tagit i förbifarten på Åke. 2. Vi som har barn kan i extremt hög grad påverka hur de kommer att se på sina första år, alltså bokstavligt talat.

Idag kan vi ju nämligen lägga av en rejäl salva foton i rad på ett och samma ögonblick. Vi kan lätt knäppa tjugo bilder på vår lilla bebis när hen gör något gulligt. Sen kan vi välja ut den bilden när objektet i fråga visar sig från sin allra sötaste sida, kanske till och med lägga på ett filter(?) på våra redan perfekta avkommor och sedan bryskt radera de nitton bilderna som inte blev lika söta.

Då kan jag inte låta bli att tänka på hur vi där och då väljer att radera nitton ansiktsuttryck och miner som våra barn gör som kanske inte anses perfekta för den ytliga värld vi lever i men som hur vi än vrider och vänder på det, ändå precis är hur våra barn också ser ut. Det är kanske de bilderna som de vill se när de är vuxna och inte de polerade, redigerade varianterna.

Nu har jag alltså börjat fundera och verkligen tänka på det, jag sparar inte alla bilder jag tar på Åke eftersom 97% av dem är totalt suddiga men jag försöker behålla alla som visar hela hans register av ansiktsuttryck; när tungan hänger ut, när dregglet droppar, när han blir tvärt superarg och skriker, när han har gnuggat sig lite hårt i ögat och är lite röd osv. Jag försöker också i allra högsta mån behålla bilder även av oss föräldrar där vi inte ser ut exakt som vi önskar. Det är ju faktiskt så vi ser ut på riktigt och nästan jämt.

Det är, har jag insett, redan nu vi börjar forma vår syn på våra barn och även deras syn på sig själva. Vad säger det egentligen dem när vi valt att bara visa upp dem när de ser ut som små dockor? Att alla andra sidor av dem inte är lika fina?

Nej, från och med nu ska jag tänka på Åkes framtid när jag väljer att ta bilder och också när jag bestämmer vilka som ska raderas. Jag vill att han ska se sig själv på exakt samma sätt som vi ser honom varje dag, som den allra, sötaste, ljuvaste personen som någonsin funnits, oavsett vilken min han har när bilden knäpps.

För att spana in Elisabeths egen blogg - klicka HÄR!

PREMIÄR: gästbloggare på glammisbloggen!

Nu börjar vi med en ny tradition här på Glammis-bloggen! Vi kommer att med jämna mellanrum ta in gästbloggare som vi tycker är intressanta och låta dessa personer blogga om föräldraskap i alla dess former. Så håll utkik här eller i våra andra sociala mediekanaler framöver! Har ni idéer på ämnen, tankar i övrigt eller förslag på bloggare vars åsikter ni är nyfikna på, lämna gärna en kommentar!

Vår förste gästbloggare är Elisabeth Lindroth. Hon är bloggare, youtuber och mamma till ettårige Åke. Hennes egen blogg är sprängfylld med läsvärda inlägg, och vi är SÅ glada att hon nu gästar vår egen glammisblogg!

Vi tycker dock såklart att ni ska svänga förbi Elisabeths egen blogg också, den hittar ni HÄR!

GLAD PÅSK ALLIHOPA! (såhär någon dag i efterskott)

Hej igen efter en liten paus här på bloggen!

Hoppas ni alla haft en finfin påsk? Det har vi glammisar iallafall haft! Och hur härligt är det inte att ha en röd dag på en måndag! HURRA - värt att fira i sig!

Men nu är vi igång igen med nya tag efter en långhelg och taggade för vår! (med redan något infunna vårkänslor hihi!) Har ni fått några vårkänslor ännu?

Jag tänkte nu bjussa på lite bilder från helgen och Glammis-Martinis London-weekend, som varit en underbar helg trots rätt pissigt väder faktiskt! Och när solen sken åkte kameran självklart fram ;)

Här är Glammis-Martini i fotartagen efter en blixtförälskelse i de fina påskliljorna (passande nog)

En dag på Portobello Road Market i Notting Hill fanns det ännu fler fina blommor som var värda att fotas!

Hittade ett Fabrique-café med i princip bara svenskspråkiga gäster och kände oss som hemma. Nästan komiskt hur svenskar dras till varandra utomlands haha. Himla gott iallafall!

Någon som känner igen bokhandeln? ;) Från en viss film med samma namn hm

Fräsiga färger på husen!

Knack knack - får jag flytta in här?

Gravidmodell sökes i London

Glam Mom ska plåta superfräsiga inspirationsbilder i London någon gång mellan 30 november till 4 december, och vi behöver hitta en gravidmodell till detta. Bilderna kommer visa ett snyggt preggo i underkläder - alltså våra amningsbhar och trosor, och det kommer bli gaaaalet fint! Sanna - som är fotografen vi jobbar med - är kalasduktig, så bilderna kommer bli TOKsnygga. Plåtningen kommer uppskattningsvis att pågå under en dag.
Ersättningen är ett presentkort på 1000 kronor att handla för hos oss och modellen får givetvis även bilderna som vi tar. Snacka om lyxig gravidfotografering dessutom?

OBS: denna tjej behöver bo/vara i London eftersom det är där som plåtningen sker!

Så – om ni känner några preggos i London Town - eller om det är du så maila bild + info (som bh-storlek) till [email protected]

Sprid gäääärna detta inlägg vidare Smiley smile

Hjälp oss hitta vår fräsiga gravida modell!

Tisdag, snö och påfyllning av sportbehåar

Hallå alla ni fina där ute - det är tisdag idag och veckorna rullar på i en galen takt. Tiden verkligen bara springer förbi och det är redan november. Här pratar vi om hur det ju var sommar alldeles nyss? Men nu är det istället snart jul...galet och härligt samtidigt. För ett år sedan hade det redan snöat första gången här i Stockholm. Spännande att se när snön kommer i år.

Från vädret till bhar: vi har precis fått in påfyllning av vår underbara sportbh med amningslösning. Den finns ju i fyra fina färger och är toppen både till träning eller till vardags om man vill ha lite stadigare stöd. Här på TOKfina Joanna innan hennes lilla Charlie föddes.

Bedårande!


Fredag igen och vi har fikat massor

Nu är det fredag, igen?

Det går så snabbt och så är veckan förbi igen. Jag satt och spanade in mina bilder i telefonen och sedan bilderna på Glam Moms Instagram och insåg hur mycket vi fikar här på office. Rackarns mysigt om jag får säga det själv. Viktoria har ju levererat så mycket blåbärspaj de senaste månaderna att vi alla borde vara blåbär snart. Och förra veckan hade jag med mig chokladbollar en dag, inspirerad av Viktoria som bjuckade på chokladbollar dagen innan. Igår hade Malin med sig hemgjord äpplepaj.

Ja, vad ska man säga? Vi älskar att fika helt enkelt.Ibland består fikat av lite bubbel, det fungerar ju finfint det med.

Snygga träningskläder när man är gravid? Det fixar vi!

Hörrni, spana in detta då!

Här har vi vår fräsiga sportbehå med amningslösning PLUS våra träningstights med gravidmudd - HUR SNYGGA IHOP? Vi älskar det, tightsen finns ju i grått också, och sportbehån i både vitt, grått och lila. Kombinationrna är således oändliga!
Här hittar ni alla träningskläder - in och njut!

Nyhet i shoppen

HAPPY FRIDAY!

Vi firar denna fina fredag med att berätta att vi har en nyhet i shoppen, nämligen denna fina mjuka sak. Den finns i tre färger och är så galet mjuk och skön. Den har redan börjat gå, så passa på om ni gillar den!

Annars är det dagen innan helg och vi fixar och donar här på kontoret för att få fredagsfint. Det är ju så härligt att komma tillbaka kontoret efter helgen och mötas av att det är fint och städat tycker vi.

Ha en DRÖMMIG helg allihopa!


Giveaway av Glammispåse

Vi vet ju hur mycket ni älskar vår glammispåse, och det gör ju vi också. Den är ju TOKsnygg, praktisk och dessutom snäll mot miljön. Alla plus liksom. Så vi tänkte att vi kör en liten giveaway av 30 stycken påsar för de som beställer för 200:- eller mer från och med nu. Bara att beställa och lämna en kommentar här under inlägget, alternativt på vår instagram där samma bild ligger uppe som här.

KUL VA?

Okej: ett, två, tre KÖR!

Ny chans att vinna världens snyggaste skötväska

Lyssna här nu då!
Nu har ni åter chansen att vinna världens snyggaste skötväska som bara blir ÄNNU snyggare med åren. Nämligen den från Bagasi (såklart). Den finns i svart och brunt och ni tävlar i detta inlägg på Vanjas blogg.

Så in med er och tävla - HEJA HEJA!


Denna darling finns även i svart, bilden är snodd från härliga Madeleine Ilmrud

Vackra Gabriella och drömmiga behåar

Kolla här då, TOKfina Gabriella Joss har fått på sig ett par av våra produkter och tagit så himlans fina bilder. Vi älskar ju att få se produkterna på er - det blir ju en sån kick för oss att se hur fina ni är i dem?

Så nu tittar vi lite på det tycker jag, först i den grå "Pullover Sleep Bra" som ju är den ena storfavoriten hos ossOch sen i magiska "Grace" som är i kanonfin spets och även finns i svartSom en liten dröm ser hon ut med sin finfina mage!

Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen