2013 - here we come!

I onsdags (lääänge sen vi veeet, men man hinner ju ingenting i dessa julestresstider - allra minst blogga!) hade vi styrelsemöte. Där kläcktes ett ton bra idéer och vi satte ett gäng nya mål för 2013 som kommer bli extremt spännande att sätta tänderna i. Det ritades till och med på stora blocket! (Får dock vara lite suddigt, än så länge får våra storlslagna planer hålla sig hemliga.) På mötet fick vi också en tidig julklapp kan man säga, en helt fantastisk nyhet! Så vi gick ut och firade.

 

Eftersom vi sällan rör oss norr om Slussen så var vi dock lite bortkomna i Vasastan där styrelsemötet hölls. På Söder finns det ju 5 barer per kvarter, men Vasastan strösslar inte riktigt lika generöst med skumpaintagningsställen. Så vi gickågickågick utan att hitta nåt som kändes värdigt nog för att fira vår julnyhet. Så till slut drog vi helt enkelt tag i en söt kille som kändes att han hade bar-koll och frågade vart sjuttsingen man skulle gå för att få sig ett eller tre glas cava? Han tog med oss till Sine Nomen på Döbelnsgatan och OJ vad nöjda vi blev! Supermysigt ställe med kalasgott bubbel! Och trevligare personal får man leta efter - det slutade med att vi slukade både ett, två tre, fyra glas bubbel (hehe) och precis när man började bli sisådär sugen på tilltugg så skickade köket ut ett gäng kripsigt goda börek till oss. Halleluja, glädjen var total! Och när vi sen skulle gå fick vi inte betala för mer än tre glas skumpa, resten (inklusive maten) bjöd de på. En drömavslutning på vår härliga kväll helt enkelt.

 

Rackarns glada (i både håg och hatt...) GlamMom-direktriser! TACK snälla Sine Nomen, Rico och ni andra som var så himla härliga och verkligen gjorde vår kväll! We´ll be baaaaaaack som Arnold skulle sagt! 

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen