Dagens Glam Mom - Karina!

Toksöta Karina får äran att bli årets sista Dagens Glam Mom! Hon är i vecka 35 och har liksom lyckats få till den där sköööönt avslappnade festlooken som man både är uppklädd och bekväm i på samma gång. Om vi var i vecka 35 skulle vi absolut kunna tänka oss att köra den här outfiten på nyår, om man inte känner för en glitterblåsa!

 

Så vill vi gärna passa på att tacka alla er som skickat in bilder till oss under 2012 - ni är så himla fina allihop och det är SÅ roligt att se hur ni lyckas pussla ihop nåt man känner sig gravidfin i. Man blir inspirerad av er även om man inte är preggo! :-D Och ni ska veta att ni är uppskattade - ni gör en viktig insats i att inspirera era medsystrar med era smarta tips å trix! TACK! heart Och sluta för i jesse namn nu inte att skicka in bilder - vi behöver inspiration hela 2013 också! ;-)

 

Skicka in en gravid- eller amningsoutfit-bild till oss på [email protected] och vinn 500 kr att shoppa loss för! Varje månad väljs en vinnare ut bland de inskickade bilderna, LÄS MER HÄR!

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen