Eftersläntrarbilder från NYC

Som sagt, när man är i Amerikat så är ju en stor del av nöjet att ätaätaätaääätaaaaa alla sjukt onyttiga men sjuuukt goda grejer de erbjuder! Är man i NY ska man absolut inte missa DET HÄR stället, ett av de fräsigaste i stan. Vilket inte bera betyder smaskig mat, utan också att gräddan av Nevvan är där. Och Nevvans grädda är ju rätt kul. Massor med kändisar vid borden, och alla som serverar är typ de snyggaste människor man någonsin sett I Riktiga Livet. Skojig people spotting med andra ord. :-D Men om man inte hinner dit kan man alltid slinka förbi the Bowery Diner och käka en rejäl amerikafrulle med ägg, bacon och ostgratinerad (såklart!) potatis. På the Bowery får man också alltid två ostron med på frukosttallriken, rätt lurigt i kombination med bacon får jag nog lov att säga, men man tar väl seden dit man kommer och slurpar i sig. (Frukostostron nummer ett gick lättare än frukostostron nummer två, baconen slank däremot ner utan problem. He he.)

 

Ett annat ställe som serverar en grym frukost à la Amerikat är Gemma, här äter man tokgoda baked eggs, eller himla mumsiga och fluffiga blueberry pancakes om man vill ha nåt sötare att smaska på. 

 

Och får man inte nog av amerikanernas mat så kan man (som undertecknad) se till att utnyttja ätandet maximalt, och fortsätta mumsa in i det sista på Newarks diner... Chokladmilkshake med peanut butter, en breakfast for champions och så till sist gigantiska fattiga riddare (svårt att se på bilden men de var typ större än mitt huvud) som dessert. Själcklart med två burkar extra sirap och fem paket extra smör vid sidan om. Hmm... Kanske var bra att vi inte stannade längre än en vecka. ;-)

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen