Julpyssel!

I New York fick vi syn på ett sånt himla fräsigt tidningstäckt huvud i en butik som vi blev sugna på, men eftersom det inte var till salu så fick vi med tunga steg lämna det bakom oss. Men! Det går ju att fixa ihop på egen hand, så i mellandagarna pysslades ett tidningshuvud ihop. Allt man behöver är ett stycke frigolithuvud, en gammal gulnad tidning och lite tapetklister. Och sen är det bara att pyssla på!

 

Blev rackarns snyggt om man får säga det själv, och det känns som att vi fått en ny familjemedlem. Vi har till och med döpt henne - säg hej till Mona! Vad vi ska ha henne till är rätt oklart, just nu får Mona agera solbrillehållare åt Vanjas nyfyndade glajer (som hittades på DEN HÄR magiskt bra marknaden på Hanson Place i Brooklyn som bara inte får missas om ni har vägarna förbi!). 

 

Det är dock lätt att det här tidningsklistrandet drar iväg - det är ju sjukt kul och piffar upp det mesta! Som den här krukan till exempel. Lite spraylack över så tål den vattenspill också. Ett gäng andra prylar fick sig också en tidningsomgång, nu får vi snart gömma tapetklistret så att inte hela vårt hem blir en enda stor trycksvärte-fest. Men rackarns vad kul det är att pyssla!

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen