Nyårsinspo!

Att hitta en bra gravidklänning till nyår är lättare sagt än gjort (vi vet, för vi sitter ju konstant och letar efter snygga och prisvärda alternativ att kunna erbjuda i shoppen). ;-) Men när vi googlade runt lite så hittade vi i alla fall några plagg som vi tycker funkar tokbra till nyår och som vi hoppas ska fungera som inspiration till er därute! För den som vill ha en riktig partyblåsa känns klänningarna ovan som mitt i prick!

 

Men - svart är ju alltid svart som det brukar heta. ;-) Och är man mer sugen på svart är dessa två snyggingar från GlamMom.se kalasbra alternativ. Den vänstra klänningen hittas HÄR, den till höger hittas HÄR. Och ni verkar hålla med; dessa två godingar har nästan sprungit ifrån shoppen på egna ben, så mycket har ni klickat hem dem. ;-) DEN HÄR svarta maxiklänningen (som man dessutom kan amma i!) är också perfa för nyår!

 

Är man lite kreativ så kan man såklart pyssla ihop en fräsig partyoutfit med sånt man har hemma också. Ta ett stycke stretchig fodralklänning, hitta nåt att markera empirelinjen med (skärp/sjal/knyt en topp över som på bilden till höger), släng på lite smycken, ett par klackar och vips! ...så är du inte bara toksnygg utan dessutom ekonomisk. ;-)

 

Vi avslutar nyårsinspon med den här tjusiga tösen som (i vår fantasi i alla fall) gjort en kombination av outfitsen ovan - en nyinköpt puffkjol och så en topp som hängde hemma i garderoben till det. På med lite smycken och ett par klackar (ett par gravidstrumpbyxor är nog också att rekommendera *brrr*) och styr upp en lock eller två i håret så är du good to go! Hoppas ni får ett riktigt rackarns skojigt nyårsfirande - och skicka GÄRNA in bilder på era partyoutfits till oss - tänka att få starta 2013 års upplaga av Dagens Glam Mom med BARA festbilder!cheeky

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen