Vi fyller år!

I dag är en historisk dag, för i dag (okejrå, egentligen i morgon men då är Vanja i Portugal så då kan vi ju inte fira...) fyller GlamMom.se 1 år! *hurra hurra hurra hurraaaa!* smiley Dagen till ära fick vi finbesök från Malins mamma och pappa våra förra hyresvärdar i vars källare GlamMom.se började sin bana för ett år sedan. Tusen tack finaste Ami & Leffe för allt ni gjort (och fortfarande gör) för oss! heart (Vi kan också passa på att puffa för den omåttligt populära kategorin Veckans Ami som dessvärre försvann från bloggen efter det att vi flyttade kontoret till Bondegatan.... Kika in här för att ta del av Amis bevingade ord och ett par moderna klassiker, rekommenderas!)

 

Dagen till ära gottade vi oss i färsk frukt och hemgjorda Bellinis. Vi fick också ett av Amis vansinnesfina kort, det pryder nu hedersplatsen på hyllan ovanför våra skrivbord här på kontoret!

 

En snyggingblomma från gamla kontorets mycket lyxiga trädgård fick vi också.

 

SKÅL för ett helt galet roligt år, skål för alla fina kunder som hittat till oss, och skål för GlamMom.se 1 år, tjohooooooooooo! cool smiley cool smiley

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen