Jamen vad trevligt!

...vi hade i går! Vi var på AW med superhärliga kolleger från gamla arbetsplatser (tack Madde & Anneli för en grym kväll!), och mitt bland all cava och goda mezerätter på Noels fantastiska restaurang (bästa falafeln i stan i Sverige!) sprang Vanja in i lite musikerkolleger. Dimitri kanske ni käner igen som killen med den fantastiska rösten som välförtjänt sopade hem vinsten i True Talent nyligen. Missa inte hans platta som andas 70-talsrock! Herren längst till höger heter Tom Levin och är en rackarns begåvad låtskrivare och artist. Så begåvad att han faktiskt tog hem titeln Male Artist of the Year i USA för ett par år sen, den titeln snodde han mitt framför näsan på John Mayer, James Blunt och Daniel Powter. Inte illa pinkat så att säga.

 

Jag (Vanja) älskade sönder hans fantastiska platta "Me, my band that I älskar, Kasper and a bunch of friends" när den kom. Och tack snälla fina Tom för att jag fick din senaste platta i går, ska bli kul att få ny musik att älska sönder! 

 

På väg hem från Noels sprang vi på den här fräsiga tidsskriftsamlaren. Bästa tidsskriftsamlaren vi sett. Nånsin. *svåraElinKlingcraaaavings*

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen