Back to bush

Hade precis en dejt med fröken Epilator. Gick sådär kan jag meddela. Det är liksom nåt/någon i vägen.  Att styra upp fiffi idag var ungefär lika bökigt som att få Lindsay Lohan att bli renlevnadsmänska. Pust. Nåväl, har upptäckt att preggofieringen inneburit att all typ av hårväxt (förutom på huvudet tack å lov) minskat avsevärt. Så det är i alla fall en tacksam kombo med ovanstående problem. Känns dock som att det blir sista dejten med fröken E innan Igster dimper ner. Så vad tusan gör jag sen? För nej, jag kommer inte gå till en klinik och låta en vilt främmande mänska styra upp mig. Helt otänkbart. #backtobush #gravid #preggo #hurfanfårfolktilldet

2 kommentarer

Mer än 7 år sedan
Lite sen kommentar! Men ett tips är att lägga en spegel på toalettlocket (eller nån annanstans) och stå över den lite graciöst (som bara vi preggos kan ;-)). Är själv i v33 och på det här sättet kommer jag åt alla skrymslen och vrår :-)
Kram!
Mer än 7 år sedan
Jag går i epilatorköpartankar och tänkte höra om du är nöjd med din, samt vilken modell du har. Det glädjer mig att du fick igenom din önskan om kejsarsnitt!
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen