Boaåfixaådona-dag!

I dag är det Stora Boaåfixaådona-dagen här hemma! Vi hade hoppats på att hitta en annan (lite större) lägenhet att flytta till innan Igster dimper ner, men nu är det dags att inse att det inte kommer bli så. Inga problem egentligen, vi bor i en 2,5:a på 60 kvadrat och trivs superbra, men det hade varit skönt att styra en lägenhet med ett rum till, som kan bli Iggys rum så småningom. Men eftersom de flesta kids verkar bo inne hos päronen i ett halvår/ett år, så funkar det såklart jättebra även att bo kvar. Tänker mest att det blir lite meckigare att flytta senare, när det är en bebis inblandad. Men det går såklart det med. Hursom, nu blir vi i alla fall kvar här ett tag till, så det är dags att ta tag i alla de där grejerna som man velat fixa till men inte brytt sig om, eftersom man liksom redan "flyttat" i huvudet. Jag börjar med att rensa ut min garderob, och säger därför hejdå till det färggranna bh-gänget här ovanför. De har inte passat sen i juli, då preggofieringen såg till att jag fick en rejäl boob-boost. Himla trevligt tycker jag som inte direkt haft någon hylla att skryta med innan, och eftersom jag inte tycker det är särskilt tråkigt att shoppa undisar (läs: jag är besatt av söta underkläder...), så kommer det bli ett nöje att förnya bh-lådan. 

 

...passar också på att tvätta bebiskläder. Vi har fått en väldig massa plagg och pryttlar av familj och vänner vilket är fantastiskt, men jag slank iväg för några dagar sen och köpte några saker själv. Känns som att NÅT vill man gärna ha, som man valt alldeles på egen hand. Kändes väldigt märkligt att sondera terrängen på barnavdelningen, har liksom bara varit på studiebesök där tidigare när det köpts presenter. Men nu skulle man handla till sig själv. Megakonstig känsla tycker jag. Och det känns inte direkt mindre konstigt att nu se ett gäng små fötter hänga på tork i badrummet. Tur att de är så fasansfullt söta, sötheten tar över från konstigheten på nåt vis. 

4 kommentarer

Mer än 7 år sedan
Sara: Men hjälp, nu blir jag ju alldeles superduperMEGAgenerad, och TOKglad! :-) Gulle dig, går ju inte att starta en måndag bättre än att få läsa en sånhär kommentar... :-) Tack snälla för alla dina fina ord, och jag ska självklart svara på dina frågor, tänkte ha en frågestund om någon dag i bloggen, och då tar jag med dina frågor. Kul också att du tycker att jag har en positiv inställning till livet. Det borde alla ha, allt blir ju liksom så mycket härligare då. ;-) En klyscha, men den är inte mindre sann för det: Happiness is a choice! Massa kramar till dig, och håll utkik efter frågstunden så får du sina svar!
Mer än 7 år sedan
Jasmine: Ha ha, ja jag har hört det att de där fossingsbraxerna inte blir så långlivade alltid, var ett par tjejer på Insta som berättade att deras bebisar trasslade in sig i fossingarna och blev tokiga, så de fick klippa av de söta fötterna... :-) Men de är ju så himla gulliga, så man MÅSTE ju bara köpa några såna, om inte annat bara för sin egen skull. ;-) Tack snälla för dina fina ord! Megakram!
Mer än 7 år sedan
Åh så härligt att han snart anländer! Börjar verkligen närma dig nu. Jag fick själv en son i början av september och ville bara ge ett litet tips ang kläder som jag märkt med tiden. Att byxor som har strumpor/fötter sådär ihopsytt bara är bra precis som nyfödd! Min son som är rund och go växte tyvärr ur såna byxor väldigt fort vid fotlederna, så mycket hann inte ens användas. Så mitt tips är att inte köpa för många sådana byxor till senare utan kör på strumpor. Sedan är det också lättare att bara ta av strumporna om bebisen blir för varm dom min son blir ofta i tex mitt/pappas knä :) men det är ju såklart en smaksak men ville bara ge tips från en mamma till en blivande mamma.

Åh lycka till med allt nu! Du verkar va sån härlig tjej och ni kommer bli underbara föräldrar!
Kram!
Mer än 7 år sedan
Åhh ! Jag måste bara säga att jag tycker att du är oerhört vacker Vanja!! Jag ser verkligen upp till dig och tror att du kommer bli en fantastisk mamma! Jag ska göra mitt bästa att vara som du, ha samma vackra och FRISKA utstrålning och lika POSITIV inställning till livet.
Jag har några frågor!! Hur lång är du?
Skulle du kunna visa bilder från när du var i tonåren eller i 20-års åldern? Och kanske skriva en text om hur du var.
Med varma hälsningar Ett yngre fan :-)
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen