Help please!

Gaaaaaahhh! Vi insåg preciiiis att det är hög tid PANIKDAGS att beställa vagn! Det kan ju ta upp till tre månader innan de levereras, och eftersom Igster ska dimpa ner om mindre än TVÅ månader, så börjar det liksom brinna lite i knutarna, om vi säger så. Phu. Har kikat runt lite, och just nu står striden mellan Bugaboo och Joolz. Har faktiskt sålt vagnar tidigare, och minns hur skönt det var att dema exempelvis Bugaboo för kunder, eftersom den var så sjukt enkel att ha att göra med. Några knapptryck här och där, och vips! ...så fälldes den ihop/byttes sida på sittdelen osv. Är dock minst lika sugen på Joolz-vagnen, dels eftersom den också verkar vara tokenkel att ratta/fälla ihop, och dels för att den är rackarns snygg. Niklas har dessutom en öm plats i hjärtat för alla typer av läderpryttlar, så skinndetaljerna på Joolzvagnen gör att den får guldstjärna (HUR fräsig är inte den här rackaren t ex?). Eftersom vi bor i lägenhet mitt i stan (med liiiiten hiss), så måste vagnen vara liten, smidig, lätt att ratta å fälla ihop samt kompatibel med en maxi-cosi (som vi faktiskt redan kirrat). Snälla fina mamas! Tips? Råd? Åsikter? Erfarenheter? Dela gärna med er till oss bebisåvagn-noviser! ♥

10 kommentarer

Mer än 7 år sedan
Vi har en Brio Go som e super! Smidig att köra och enkel att fälla ihop. Den får rum i bagaget på vår Golf :) Samt att när den e parkerad kan man vinkla in körhandtaget under vagnen så den tar lite plats (också bra när man åker hiss). Ett till plus är att man kan köpa adaptrat till så det bara är att klicka i babyskyddet sen (oavsett vad ni väljer för vagn så e detta toksmidig lösning som finns på de flesta vagnar). Lycka till med resten av preggotiden och med förlossningen. Hoppas du får din drömfölossning nu! Kram på dig!
Mer än 7 år sedan
Vi hade Teutonia, och nu har vi en Bugaboo Donkey eftersom vi behöver en dubbelvagn nu :) Just på Donkeyn är hjulen lite större, och liggdelen är inte lika låg som på tex Cameleon. Satsa på en Donkey om ni ska ha syskon till Igster inom snart framtid. Eller köp vår Teutonia C>osmo med liggdel, sittdel ,adapter till bilstol, regnskydd etc för 2600 pix :)

Pöss
Mer än 7 år sedan
Kör på Joolz och snälla snälla recensera! Är nyfiken på den!!!
Mer än 7 år sedan
Jools känns som nya trendvagnen, men strunta i det och gå på magkänsla! Då sparar du säkert ett par tusenlappar också... Tycker vår Emmaljunga är fantastisk, kvalitetsvagn som kommer räcka i generationer.
Mer än 7 år sedan
Älskar vår Brio go. Smidig att köra, lätt å fälla ihop, nätt men ändå rejäl och stabil. Även om man mest har vagnen i stan så funkar Brion jättebra även i terräng med sin superdämpning.
Mer än 7 år sedan
Bugabooooo! De e bäst, bättre andrahandsvärde!
Mer än 7 år sedan
Fick barn för 9 månader sen och köpte en Joolz all black. De är sjukt snygga i alla färger :) liggdelen och skinnhandtaget oslagbart, handtagen på buggabo är inte så fräscha då de inte går att torka av på samma sätt. Nu har min dotter sittdel men jag vet inte om ni tänkt på att själva delen för rumpan känns liten, eller är det bara jag som tycker det? Menar inte de in te får plats :) men ni förstår hur jag menar. De 3 olika lägena på sittdelen är bra!

Mer än 7 år sedan
Är nyfiken på Joolz eftersom man inte vet lika mycket omden som en Buggabo. Så om du väljer den får du gärna ge en ärlig resension om vad du och Niclas tycker om den. Var inställd på en Buggabo men är nu lite inne på att ev köpa Joolz. Så uppdatera gärna om vad ni tycker!
Mer än 7 år sedan
Hade Bugaboo t mitt första barn vilket funkade jättebra, körde på Joolz nu med det andra så jag har testat båda. Joolz är bättre på så sätt att den inte är lika låg som bugaboon. Det var en stor fördel tycker jag.
Mer än 7 år sedan
Joolz! Har en själv och den är superbra! Går att fälla ihop när sittdelen fortfarsnde är kvar, stort plus! Mycket roligare än Bugabo också, som "alla" har. Kör på Joolz!
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen