Mera klappar!

Hoppas ni har haft en riktig kalasjul! Vår(a) jul(ar) har varit superhärlig(a); god mat, mysigt sällskap och finfina klappar. På tal om klappar, så följer här en liten uppdatering om vad tomten kom med i år. Jag är ett riktigt vanedjur, som dessutom äääälskar tanken på att ha en Signature Scent. Därför har jag haft samma parfym i snart 20 år; den här rackaren. Blev huvudlöst förälskad i doften första gången jag kände den, och är fortfarande så besinningslöst förtjust i den att den bara inte går att byta. Varje gång jag flyger så står jag där på taxfreen och plockar bland de fina flaskorna, sniffar vällustigt och tänker att kaaaaaanske ska jag testa nåt nytt...? Men det slutar alltid med att jag plockar på mig en flaska Angel, den är liksom lika mycket JAG som...tja, som min preggomage. Jag känner mig naken utan den, och får för mig att folk knappt skulle känna igen mig om jag inte bar "min" doft. Hursom, på tal om preggomagar så  känns det inte helt härligt att spruta ner sig med en massa parfym när man ska ha en liten beis som säkert kommer snutta och snaska på en, och på så sätt få den i sig. Dofter är underbara, men inte som mat. Så när jag sprang in i doftoljan på bilden så var det kärlek vid första sniffet; den luktar nämligen vääääldigt likt min älskade Angel, samtidigt som den är helt naturlig OCH ekologisk. Score! Jag kan alltså fortsätta min snart 20-åriga doftkarriär, samtidigt som Igster inte behöver få i sig nåt ohälsosamt. Den åkte upp på önskelistan direkt, och eftersom Niklas tomten är så himla snäll så hittade den hem till oss på julafton.

 

Nåt annat som hittade hem till oss på julafton var dessa vinglas! Perfekt storlek (avskyr för stora vinglas, helt meningslöst när det skvalpar 2 cm vin på botten av en avgrundsstor kupa tycker jag) och perfekt form. Perfekt pris också (kan verkligen rekommendera att gå med i Iittalas medlemsklubb om man gillar deras grejer, de har erbjudanden som är Bra På Riktigt), vilket gjorde att de slank med när det egentligen skulle julshoppas till lillasyster. Men någon julklapp från sig själv till sig själv per år tycker jag är en finfin tradition. Bakom glasen skymtar en av mina klappar till Niklas: en sjukt snygg potatissäck som jag sprang på, ramade in och vips! ...så har vi den perfekta kökstavlan!

 

Självklart slank det med något bebisrelaterat i tomtesäcken också. Sjukt otippad present tycker jag, men Niklas hade styrt upp en rackarns snygg....skötväska! Han är ju svag för fina skinnpryttlar, så den här fräsiga saken som numera hänger på vår fina vagn är en skönhet i läder från svenska märket Bagasi. Och jag måste erkänna att den är toksnygg, matchar de fina läderdetaljerna på vagnen perfekt. Känns iofs helt vansinnigt att hålla på och prata snygghet på vagnar, skötväskor osv hit och dit. Så länge vagnen rullar och skötväskan har ett gäng fack så är väl allt som det ska liksom. Men samtidigt, finns det möjlighet att det man ska kika på/leva med/använda/rulla omkring varenda rackarns dag de kommande åren faktiskt också kan vara snyggt, så är ju det roligare. Än om det är...fult. Och jag måste säga att såväl Joolzvagnen som skötväskan lyckats med kombon praktiskmenändåfräsig himla himla bra. Och för er som undrat om vad vi tycker om vagnen (har fått lite frågor) - det kommer ett inlägg som bara fokuserar på den, så att ni får veta precis vad vi tycker. Håll ut!

 

Avslutningsvis, en annan klapp som jag blev väldigt glad för var ett presentkort på massage. Jag och Niklas fick varsitt, och så fort de röda dagarna är över så kommer jag slänga mig på telefon med blixtens hastighet för att boka en tid. Så satans mysigt, och PRECIS vad jag behöver just nu kan jag säga. Att ligga och bli massagemyst (med Niklas i samma rum förhoppningsvis) på ett härligt ställe känns lika lockande för mig just nu, som jag tänker mig att en tidsresa (automatiskt inställd på Gör Om Gör Rätt) känns för Lindsay Lohan. Himla bra alltså. All in all - denna jul får fem tjocka tomtemagar av fem!

3 kommentarer

Mer än 6 år sedan
HEJ!
På din bild med ittalaglasen finns två stycken metallådor (tror det är metall?) med fruktmotiv, vart har du fått dom ifrån!?
Jag har nämligen en liten uppsättning med glasunderlägg med EXAKT samma motiv som jag fyndat på en liten skrotig loppis ! :) Himla kul ändå!

Mer än 6 år sedan
Ma: Tack! Vi ÄLSKAR den! Ska faktiskt ut och köra den för första gången idag, så återkommer inom kort med en rapport omhur den klarar sig på gatan. :-) Vår heter Earth Edition, färgen är Elephant grey. rekommenderas!
Mer än 6 år sedan
Hej ska oxå köpa mig en joolz, vad har du för färg på din? Supersnygg :-)
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen