Tillbaka till Tokyo

Efter sex underbara dagar i Shimoda (det var så härligt där att vi stannade en extra dag) drog vi tillbaks till Tokyo. Denna gång bodde vi i Shibuya, och hade turen att få ett rum på 22:a våningen med utsikt över legendariska Shibuya Crossing som varit med i ett otal filmer (t ex Lost in Translation) och musikvideor. Helt fantastisk stadsdel full av sjukt inspirerande människor (slår NY med hästlängder tro det eller ej!), vansinnesgod mat och grym shopping.

 

Shopping i Tokyo är lika mycket en upplevelse som en inköpsrunda. Precis som allt annat i Japan, för ALLT är annorlunda. Bara en sån sak som att gå på toaletten är rolig - den värmer upp dig, masserar dig om du vill, gör kissljud så att du ska känna dig bekväm med det du pysslar med i badrummet, den tvättar av dig efteråt och sprayar ut en trevlig doft. Fascinerande.

 

...precis som de här gossedjursneakersarna. Nu kan man ju tro att jag bara tog kort på extrema prylar, men NEJ. Sånt här finns överallt, och folk har det verkligen på sig. Utan att någon höjer ett ögonbryn. People spotting i Tokyo (framförallt i Shibuya och Harajuku) måste vara den absolut bästa i hela världen. 

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen