Tips för krassliga!

Vi i GlamMom-teamet är lite krassliga för tillfället. Som tur är så e vi ju våra egna chefer, så när det krasslar till sig går det såklart finfint att jobba hemifrån om man nu vill det. Men när huvudvärken/hostan/ontikroppenskräpet röjer runt lite för mycket för att man ska få till smarta jobbmoves, så kan vi härmed dela med oss av våra tre bästa tips för att glömma bort att man är sjuk. Tips nr 1: Se alla avsnitt på båda säsongerna av genialiska och underbara serien GIRLS. Och när du gjort det, så ser du om allt igen. Och igen. Har upptäckt att det är fysiskt omöjligt att komma ihåg att man är sjuk när man är inne i Lena Dunhamns värld.

 

Tips nr 2: (Sträck)läs "How to be a woman" av Caitlin Moran. Om den inte ger dig (minst) 30 gapskratt och 100 igenkänningsfniss på vägen så är det nåt lurt. Då är du förmodligen för sjuk. Ta då till tips nr 1 igen, funkar på den sjukaste. Hur många gånger som helst. Lovar.

 

Tips nr 3: Gör nåt konstigt med dig själv. Som att färga topparna rosa till exempel. Pyssel får en alltid att glömma bort omvärlden en stund, och sen är det svårt att vara sjukbitter när man ser chockrosa varje gång man får syn på sitt eget hår. (Vilket är oftare än man kan tro. Något man snabbt blir varse med rosapantern-hår kan tilläggas.) Kontentan av detta inlägg är alltså - titta/läs/pyssla bort bacillerna! Eller åtminstone känslan av dem.

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen