Blommorblommorblommor!

Såhär dagen efter öppning så har vi lyxen att drunkna i blommor! Vi har fått så många fantastiskt tjusiga buketter - TACK alla fina nära och kära som presentat oss med det bästa vi vet - vackra snittblommor! (Ps - Även om målarfärgen torkat, inredningen är uppe på väggarna, det är kläder på galgarna och bubbel i glasen så har vi inte hunnit med riktigt ALLT... Den uppmärksamme hittar nåt lurigt på den här bilden... Guldstjärna och MVG+++ till den som hittar vad det är... ;-D)

 

Våra vänner vet (uppenbarligen...) vilken färgkombo vi glammisar gillar allra bäst. SAMTLIGA blomster vi presentades med gick i tonerna rosa/vitt/grönt/orange. Bra jobbat hörrni! ;-)

 

Även på den här bilden märks det att inte riktigt ALLT i butiken är klart än... Vi fick helt enkelt rama in en av våra GlamMom-påsar, eftersom vi inte har hunnit kirra nåt annat tjusigt att ha som tavla. Men det funkade bra tycker vi, vår logga är ju så rackarns fin... :-D

 

Underbara Lotta kom inte bara med en toksnygg blekrosa Hortensia, den levererades dessutom färdig å klar i en lika toksnygg vas!

 

Malins pyssliga päron hade styrt upp en hel låda full med höstiga härligheter. TACK alla fina! Mwwaaaahh från oss! ♥//Vanja & Malin

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen