Den Store Zlatan

Apropå mäster Zlatans insats i går; jag tror det är svårt för oss svenskar att ta in hur ENORMT stor Zlatan är utomlands. Större än kungaparet, Roxette och kanske till och med Astrid Lindgren. Tillsammans. Ett exempel på detta är när jag och Niklas var i Japan i somras, då dök det upp folk som ville ta kort på oss med den enda anledningen att vi kom från samma hemland som den store Zlatan. När vi var ute och käkade en kväll, så blev en av servitörerna helt kollrig när han förstod att vi var från Sverige; han bad oss prata svenska och skulle ta bilder tillsammans med oss. Allt på grund av Zlatan, som var hans store hjälte. Zlatans stjärnglans är större än av vi förstår, och i somras sken den ett litet slag även på oss. 

2 kommentarer

Mer än 7 år sedan
Charlotte! Ååå! Tusen tusen tack för din tokfina kommentar, lova att komma fram och kramas nästa gång! :-) Att läsa dina söta ord var precis vad jag behövde efter en plågsam nagelsession där jag kände mig som världens läskigaste person eftersom preggoprylen tyvärr gjort heta blöta pölar av det som tidigare var mina händer. Nåt som INTE uppskattades av nageltjejen vill jag lova... ;-) Massa kramar! <3 //Vanja
Mer än 7 år sedan
Hej! Såg dig precis på nagelstället på Renstiernas och blev lite starstruck! Ville bara ge dig en kram och säga att du verkar vara världens gulligaste tjej! Men jag kände mig så löjlig :) Hur som helst, ha en fin lördag, hoppas du stod ut med ångorna inne på nagelstället. Kram!
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen