Följ med på underklädesplåtningen!

Passade på att spela in lite när vi plåtade vårens nya amningsundisar i fredags, så kika på klippet om ni vill se hur det såg ut! Iggly var förstås med mamsen på jobbet, och fick dessutom agera rekvisita. Som småföretagare får man ju ta vara på de gratisresurser som finns liksom...

14 kommentarer

Mer än 7 år sedan
E: Vad kul att du gillar våra videos! :-) Vi kommer göra en vide om vår lägenhet, så du har inte missat nåt. ;-) Prenumerera gärna på YouTube-kanalen så är du säker på att inte missa det. Vad kul att du gillar det virkade överkastet på vår säng! Det är min mormor som gjort det. Fick det i studentpresent. <3

C: Uppdatering på BB-väskefronten kommer, lovar! :-) Gördeln använder jag inte längre, hade den ett par veckor och slutade när det kändes som att kroppen var på banan igen. Den funkade toppenbra! :-) Lycka till med egna bebisen! Myyyys!

Lovisa & Kitty: Ledsen att det dröjer med del 2 av förlossningsberättelsen! Det har varit så mycket senaste tiden, så jag har helt enkelt inte haft tid, Vill gärna att den ska bli fint skriven, och har dessutom lite videos som måste laddas upp å fixas till osv, så det är därför det har tagit tid. Men den kommer, jag loooooovar! ;-)

E: Ha ha, börja tillverka, det är jättekul ju! ;-) Vi har en minihiss, så vi tar av liggdelen och fäller ihop vagnen när vi ska upp och ner med hissen. Funkar kalas. Joolzvagnen är väldigt liten och smidig, bra cityvagn! :-)

Cissi: Snart kommer det en video med kejsarsnittuppdatering och då får ni även se hur ärret ser ut nu, och magen! ;-)

Em: GULLE dig! <3 Tack, blir så himla glad! Jupp, vi vill nog gärna ha ett syskon till Iggy... :-D Men det får nog dröja lite, kanske att vi börjar tillverkningsprocessen om nåt år eller två...Mer än 7 år sedan
Hej!
När kommer förlossningen del 2 upp? Ser fram emot att läsa den, de va ett tag sen den la upp del 1. :)
Mer än 7 år sedan
alla era bhar finns för mer än halva priset i ett set att beställa från walmart.com
Mer än 7 år sedan
Hej! Först måste jag säga! Du verkar vara en riktigt underbar tjej! Så glad och positiv, inspererande! Jag undrar om ni någon gång vill ha ett syskon till iggy ?
Mer än 7 år sedan
Saknar dina inlägg på bloggen :) och videos uppskattas enormt ska du veta :)
Vill du kanske visa hur ditt kejsarsnittsärr ser ut nu och dagens post mage? Eller vad de e du brukar kalla de för :) Kramis fina!
Mer än 7 år sedan
Hej Vanja! Jag och min kille har köpt en trea på fjärde våningen. I huset finns en hiss men den är verkligen liten och har gallergrind. Hissöppningen är endast 57 cm bred pga gallergrinden, själva hissen är typ 100*90 cm. Jag har läst mig till att ni också har en minihiss hehe. Hur gör du? Fäller du ihop vagnen och tar med hela vagnen upp till lägenheten, eller lämnar du chassit i något barnvagnsförråd? Vi har inga barn än men är rätt sugna på att påbörja tillverkningsförsök. ;-) Är mest nyfiken på hur andra gör... stor kram och tack för din blogg!
Mer än 7 år sedan
Vad hände med förlossnings berättelsen?
Mer än 7 år sedan
Superfina underkläder och übersöt bebbe! Also, fotografkillen går inte av för hackor ;)))
Mer än 7 år sedan
Hej!

Vill bara tacka för att vi fått följa med under din graviditet och förlossning osv! Jag har så länge skjutit upp det här med graviditet då det kännts otroligt läskigt.... Jag har läst allt som går att läsa och ändå inte fått känslan av att längtan slår högre än rädslan. Din medverkan i vecka för vecka har gett mig ett alternativ, det planerade kejsarsnittet. Har blivit avrådd så många gånger men alltid kännt att jag måste veta hur det ska bli om jag överhuvudtaget ska bli gravid. Du har gett mig ett hopp om att det är dags att försöka och att kejsarsnitt inte måste vara det som alla säger och skriver, utan kan vara en bra upplevelse också.
Det är detta man behöver. Riktiga människor med riktiga upplevelser, inte en massa statistik och skräckhistorier! Så jag vill bara säga tack för att du ville dela med dig.
Kram.
Mer än 7 år sedan
Hej Vanja!
Jag ville bara säga att jag tycker att ni är en så himla underbar liten familj! Jag har alltid sagt att jag absolut inte ska ha barn och jag har bestämt hållt fast vid det fram till nu. Det är något med dig och Iggy som gör att jag längtar så fruktansvärt efter att själv få en liten bebis! :) Så tack för "inspirationen" eller vad jag nu ska kalla det!

Stooooooor kram!
Mer än 7 år sedan
Hej Vanja!

Tack för en jättebra blogg (särskilt all info om kejsarsnitt)! Min egen snittid närmar sig med stormsteg och jag skulle bli så himla glad om du hade lust att följa upp inlägget om BB-väskan. D v s vad ni faktiskt använde, vad som kändes överflödigt och om det var nått ni saknade. Vore så himla värdefullt, för man är ju så lost som förstagångsmamma... Och gärna en uppdatering på gördelfronten, använder du den fortfarande? :)
Mer än 7 år sedan
Himla roligt att få följa med på en plåtning :) Härlig stämning!
Mer än 7 år sedan
Tycker om dina videosar, jätteroligt att se :) Läste någonstans för ett tag sen att någon bett om att få se bilder på er lägenhet, har du fotat den någonstans och jag missat det, eller har du ändrat dig? Jag är jättenyfiken. Dessutom är jag nyfiken på vart ni fått tag på det virkade överkastet/filten på er säng, så fint!
Mer än 7 år sedan
Jättekul att få hänga med bakom kulisserna! Ni verkar vara ett himla härligt gäng och superfina undisar! Jag blir ju sugen på att slå till på flera set trots att det inte är en uns mjölk i mina boobs :)
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen