Framme!

Vi har haft en riktigt mysig första dag här i Portugallien. Den inleddes med lite poolhäng (YES!), innan det bar av till nyöppnade Surfer´s Lodge där vi hade den otrooooligt jobbiga uppgiften att hjälpa till att smaka av restaurangens meny så att den kan finjusteras innan sommarsäsongen drar igång. Så vi tutade i oss en riktig braklunch bestående av grymt god ceviche, frasiga chicken wings med blue cheese-dressing, en riktigt smarrig pulled pork sandwich och magiskt goda moules marinières. Caesarsalladen behöver dock lite uppstyrning, och en mango- och räksallad får nog stryka på foten. Cappuccinon efter maten får dock alla tummar upp, och desserten med glass på brynt smör var vansinnesgod. (Blev en ostmacka till middag, mer gick inte att få ner efter denna lunchfiesta...)

 

Medan vi snaskade i oss godsaker så övade Piggelini att ligga på mage. Det brukar bli en hel del gnäll när vi ska köra magträning, men det måste vara nåt i luften på lodgen, för på den här jeanskudden protesterades det inte alls. Surfer´s Lodge byggdes ju av Niklas pappa Lasse, och tillsammans med Niklas mamma och bror så har de tagit fram ett unikt koncept där alla bitar är så otroligt väl genomförda. Allt är tip-top helt enkelt, det märks så väl att det är ett riktigt hjärteprojekt. Det känns konstigt att inte Lasse är här med oss nu och får njuta av det, vi saknar honom så mycket hela tiden. Men vi får vara glada att han lämnade nåt så härligt efter sig som detta ställe, det andas Lasse så in i bängen och det kommer alltid påminna en om honom, och vilken one in a million-mänska han var. 

 

Och på tal om Surfer´s Lodge, så passade Iggly förstås på att hänga med dess mycket fräsiga VD; farbror John. Ett riktigt bra team.

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen