Framsteg på nappfronten!

Som vanligt när jag har issues så kommer ni till undsättning med era smarta tips - TACK! Senast var det ju Iggys nappsugande. Eller brist på nappsugande snarare. Ni tipsade om att testa andra märken och om nappar med längre gummigrej, så att den är lättare att hålla kvar i munnen. Så i dag köpte jag en MAM-napp (en av de ni tyckte jag borde prova), och halleluja! Den verkar faktiskt funka bättre. Det är ju inte så att Igster gått från att vara världens sämsta nappsugare till världens bästa genom ett MAM-trollslag, men det verkar faktiskt som att den här varianten får stanna kvar längre i munnen. Jippie jippie! Så jag ville bara säga ett stort TACK för att ni alltid finns där å hjälper till! ♥

8 kommentarer

Mer än 7 år sedan
Sanna: det är uppklippt i nacken, alltså kortare bak. Blir lite coolare tycker jag, än en jämn page. Hääärligt att du funderar på ett klipp, do it! :-) Kommer lägga upp en ny YouTubevideo i dag eller i morgon (från en GlamMom-plåtning), tror du kommer kunna se frippan rätt bra där. :-)

Ellen: Gulle dig, tack snälla för de finfina orden! <3 Jag kommer göra en rejäl snittuppdatering i nästa YouTube-avsnitt! Så kolla gärna in det. Kram!

Kimsan: Tack! :-) Iggy har fått den från mormor, hon köper allt med Igelkottar på ha ha ha... Den är köpt av en tjej som gör egna barnkläder, märket heter LiNaMi. Försökte googla fram nåt åt dig där du kunde hitta filten (det är en filt, som jag lagt om en madrass i hans vagga) men hittade tyvärr inget. Men testa att googla runt lite mer tycker jag! :-)
Mer än 7 år sedan
Om han ändå har svårt att behålla nappen kan du testa att göra smackljud när du ger han den. :-) Lycka till!
Mer än 7 år sedan
Vad skönt att verkar gå åt rätt håll med nappen :)
Jo, blev helt frälst i kudden eller vad det är som Iggy ligger på? Vart kommer den ifrån :) sjukt söt!
Med vänlig hälsning, Kim
Mer än 7 år sedan
Hej Vanja! Jag undrar bara hur det går med ditt ärr? Skulle vara trevligt att få en uppdatering, jag är så nyfiken! Läker det fint? Några komplikationer? är du nöjd med ditt beslut?

Tack för en underbar blogg även för en tjej utan barn eller ens planer på det inom den närmaste framtiden, kram!
Mer än 7 år sedan
Hej Vanja! Nu kommer jag med en icke-bebis-fråga... Jag har följt dig hela graviditeten och nu är det bara 4 v kvar tills lilla sessan tänkt kika ut! Jag går i dina fotspår och ska göra mommy-makeover, är otroligt trött på min långa kalufs och vill ha det kortare. Är ditt uppklippt i nacken eller är det klippt rakt av? Visa gärna!! TACK för allt du delar med dig av!! KRAMISAR =)
Mer än 7 år sedan
Och jag vill också tacka. Några tipsade om wubbanub så jag klickade hem en direkt. Min fyramånaders som hitills vägrat napp (trots idogt trugande från min sida då jag normalt är hennes napp) tycker att den är ganska spännande och har börjat snutta på den. Yey! Vi är inte över ån riktigt ännu men det är ett framsteg!!
Mer än 7 år sedan
Jag hade Phillips advant nappar till min son, topptippade lätta nappar som stannar kvar i munnen :-)
Mer än 7 år sedan
Alltså, åh så söt! Den där blicken... Och jag älskar att han fick en rosa napp - kan det bli gulligare? Matchar dessutom tyget med kottarna på! :)
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen