Gölle!

 

Det är ju som sagt min födelsedag i dag (36 bast! shit vad det låter vuxet! pushing 40 liksom...), och vad möts jag av utanför min port när vi stiger ur bullen från Arlanda? Jo - Glammis-Viktoria fipplandes utanför, i full färd med att leverera handplockade vitsippor och en göttig påse kolsvart lakrits. En present från henne å Glammis-Malin. Hon skulle hänga den på min dörr så att jag fick en överraskning när jag kom hem, men vi lyckades komma hem mitt i hennes dörrhängande. Ännu bättre! Fick jag ju krama på henne också. TACK finaste Picklan & Mallan - ni e bäst! Love you. Sitter just nu å knaprar i mig lakritsen, himla god! Hoppas ni alla får en fantastiskt härlig Valborg. Min kommer spenderas raklång i soffan, gossandes med bebis och man, tittandes på Game of Thrones. För även om El Grodo var snäll å lät mig sova så länge inatt, så tar det på krafterna att ränna runt på flygplatser. Så målet för kvällen är att maxa grisandet. En perfekt födelsedag enligt mig (jag går under smeknamnet mästergrisen här hemma, och det är inte för intet kan jag meddela). Tjoff.

3 kommentarer

Mer än 7 år sedan
cecilia: Men tack! Och jippie - vi e fölsistvillingar! Jaaa, perfekt dag; alltid ledigt dagen efter! ;-)

Catherine: Men å, nu rodnar jag klädsamt här hemma! tack snälla! Bästa födelsedagspresenten att få höra det...! :-D Kram!
Mer än 7 år sedan
Bisarrt att du fyller 36 måste jag säga, höll på att tappa hakan! Inte en dag över 25 tänkte jag....bra jobbat;) jag avundas för övrigt din positivitet i allt....önskar jag var sån!
Ha en fin födelsedag och grattis:)
Mer än 7 år sedan
Grattis på födelsedagen! De är världens bästa dag att fylla år på. Jag fyller också år idag, 26 år.
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen