Påskpressie!

Kolla vilken tjusig påskpresent jag fick av världens bästa Glammis-Malin! Hon är så jäklans pysslig och gör alltid så fina paket. Behöver inte ens vara något i dem för att man ska bli tokglad.

 

Men det innehöll såklart lite påskagodsaker! Med danskt tema, eftersom hon slunkit runt i Köpenhamn med sina tjejpolare förra helgen. Där snappade hon upp dessa toksöta chokladbitar och världens finaste servetter (mycket passande, eftersom jag fortfarande inte är vuxen nog att köpa såna; i casa Vanja serveras man toapapper till middagen he he).

 

Och hon känner ju mig utan och innan, så självklart har hon nosat fram en tokspännande dansk lakrits... Vad sägs om "white chocolate with Persian liquorice"...? Låter ju hur bra som helst, dessutom en kombo som jag inte testat. Tack bästa Mallan! ♥ Hoppas ni alla har en härlig långfredag, med massa mysiga påskaplaner! Vi skulle egentligen packat in Piggly i en bil och spenderat helgen hos min mamma som bor ett par timmar utanför Estocolmo. Men med tanke på den senaste tidens händelser så hänger vi kvar i stan och påskar järnet med Niklas familj istället. Kommer bli supermys.

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen