Piggly intar Söders uteserveringar!

I dag har jag å Piggly hängt runt i det makalöst härliga vädret tillsammans med lika makalöst härliga Odd å Magnus. De är några av mina allra bästa svirar-kompisar. I sällskap med dessa herrar har jag sänkt många glas bubbel och dansat otaliga steg på dunkande klubbgolv. Men i dag gick det lugnare till; bubblet utbytt mot cappuccino och dansstegen mot barnvagnsprommis. Men det gick bra det med. Åsså var det presentutdelning!

 

Och kolla vicket vansinnesfint paket vi fick! Om vägen till mannens hjärta går via magen, så måste vägen till mammans hjärta helt klart gå via presentpapper som detta. Ojojoj vad många pluspoäng, guldstjärnor och plus i kanten man får för ett sånt här tjusigt paket...! Innehållet var också jättefint, Piggly fick såväl söta outfits som en skojig leksak, men pappret... PAPPRET...

 

Fina Magnus. Vi hängde runt på lite olika uteserveringar på Söder, och det känns skönt att jag nu faktiskt känner mig ganska trygg med att ratta Iggy ute bland folk. Det var inte särskilt länge sen (hmm nej, typ en vecka he he) jag blev kallsvettig av att rulla in honom på ICA (tänk om han skriker! Gaaaaahhhhh! *skräck*) eller ha med honom på restaurang. Men nu känns det rätt lugnt. Skriker han så plockar jag upp honom, och förmodligen vill han ha käk. Eller byta blöja. Det är inte mer med det liksom. Och skriker han när han är upplockad så lägger jag ner honom i vagnen, för då vill han förmodligen sova. Och det är inte mer med det heller. Bebisar är ju inte så komplicerade, så egentligen är det ju inte så svårt att göra dem nöjda (i alla fall vad jag erfarit). Så nu känns det nästan lite dumt att jag varit nojig över att plocka med honom på olika grejer. Men, precis som med allt annat när det gäller att få kids, så är det en process. Man vänjer sig vid allt lite gradvis sådär. Men jag ska inte låta alltför kaxig, i övermorgon väntar en grej som jag faktiskt nojar lite över. Och det är att ratta bebis på flyg. Phu. Men men, än är det bara lördag, så nu tänker jag njuta av att jag är trygg i att ta med bebis på lokal. Ett steg i sänder.

4 kommentarer

Mer än 7 år sedan
Haha, håller med, Iggys min på den första. Ser ut som han liksom tänker / säger "You talking to me?" :p
Mer än 7 år sedan
Lovisa. GULLE DIG! Tack snälla för tipsen, lovely! :-)

Anna: Men tack söta! Ha ha, ja du, den minen kommer han kanske använda på mamma sen om några år, när han tycker jag är världens lökigaste... ;-)
Mer än 7 år sedan
Iggys min på första bilden! Oslagbar! Tack för härlig en härlig blogg.
Mer än 7 år sedan
Hej vanja! Om du är lite smått nervös inför flygningen har jag några enkla tips. Till att börja med är det till fruktansvärt stor hjälp att amma under start och landning, det hjälper honom dels att tänka på annat och så slipper han förhoppningsvis att känna av trycket och få lock för öronen. Sen se till att det är enkelt för honom att sova, bekvämt. Kanske om ni sitter längst fram kan ni ha med typ en kudde han kan sova på på golvet, eller bara en mysig filt det brukar finns gott om utrymme där och så har jag gjort när jag flög med min 3 månaders son.Men ni kanske inte sitter längst fram...men i så fall skulle jag varmt rekommendera att ni köper en såndär sjal bärsele, han kan både ligga ner i en sån i amningsställning och sitta som en groda med benen runt dina eller Niklas höfter, skön sovställning för barnet och fria händer för er. Tänk iallafall på att en kudde och liten filt är väl användbar när man flyger med bebis, lättare också om filten eller kudden luktar hemma, så slipper lilla iggy tycka att miljön är allt för främmande och jobbig. Och låt honom vara lite sömnig när ni ska gå på planet, så lär han somna enkelt. Och om han skulle bli ledsen på planet kan du ju alltid upp och gå i gången, det brukar gå bra. Lycka till med flygningen på lördag, vore också kul om du kunde berätta efteråt hur det gick, men det går säkert jätte bra, iggy verkar ju vara så snäll och ni underbara föräldrar så han är i goda händer. Lycka till, kram
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen