Snicksnackarna!

Piggly har börjat prata en rackarns massa, här är ett utdrag från morgonens diskussion med pappsen. De pratade om frukostmjölken som mamma bjussade på (tummen upp från Igster) och om ligga på mage-träningen som mamma också bjussade på (tummen ner från Igster, det där med att ligga på mage är ingen favorit direkt). Det är så himla kul att snicksnacka med Piggly på det här sättet, och att se alla små framsteg han gör hela tiden. Och vet ni vad? Han har bjussat på en riktig rackarns bonus den senaste veckan. Vanligtvis brukar vi lägga oss runt 23.30, sen vaknar han 02.30 och vill käka, samt 05.30. Men! Nu har han börjat sova från 23.30 till 04 eller till och med till 05, så sjukt skönt...! Känns som rena rama semestern. Lustigt nog började han med detta nya sovmönster preciiiis när Lasse gick vidare, nästan som om han kände på sig att mamma och pappa behöver sova lite extra just nu. Hursomhelst så är det himla trevligt, så vi hoppas att det håller i sig. 

2 kommentarer

Mer än 7 år sedan
Det där med att ligga på mage totalvägrade min son fram tills en dag när han var ca 2,5 månad gammal och kom på att han ju faktiskt kunde lyfta huvudet! När han var 3 månader lärde han sig att vända sig från rygg till mage och nu vill han nästan aldrig ligga på rygg längre.. Iggy tycker säkert bättre om det ju starkare han blir:) Härligt att ni fått lite mer sömn nu när det behövts!
Mer än 7 år sedan
En snabb fråga: när pressentersr du vinnaren av skorna? Jag förstår att det var gaanska oviktigt med tanke på Lasse och det, men jag vill gärna veta. ^^

<3 <3 <3
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen