Bästa accessoaren!

...till alla outfits är såklart den här lille rackaren! Satt å raderade lite bilder i mobilen, och upptäckte de här två picsen från i går, när vi tog en Momspo. Eftersom de innehåller världens sötaste accessoar, så måste de ju såklart få bli små eftersläntrare här på el bloggo.

 

Å hörrni - jag måste bekänna en sak. Jag ääääälskar att gå runt med Piggly på höften eller i selen bland folk, jag är liksom så löjligt stolt över denna lilla krabat. När jag har med mig honom känns det lite som om jag är sprinklad med magiskt stoff, det lyser lite om oss (i mitt huvud i alla fall). Så känns det verkligen.

 

På ett sätt är det ju megatöntigt att känna såhär, jag är ju inte direkt den första brutta att bli mamma liksom. Världen har sett det förut. Men. Det är också det som är så satans fint, att barn kan få en att känna sig såhär. Speciell. När jag var preggo var det likadant - jag tyckte nog allt att jag var liiiite mer magisk än förut, tack vare Iggly som byggdes därinne. Och samma sak där ju - gravidmagar är inte direkt en ovanlig syn på stadens gator. Världen har sett det förut.

 

Men det är ju det som är så rackarns fint, har jag upptäckt. Tack vare denna lilla mänska känns både jag och världen annorlunda, det magiska stoffet yr omkring oss vart vi än går. Världen glittrar lite extra. Och det kokar nog ner till att vi faktiskt ÄR lite extra magiska, både han och jag. För varandra. Och det gör hela skillnaden.

4 kommentarer

Mer än 6 år sedan
Vill inte tjata, så jag har nästan tvingat mig själv att skriva igen :)
För jag är nyfiken på om du är intresserad av iden jag mailade om eller om du tror de inte är möjligt? Sen har jag även en annan ide när det gäller familj/barn och så. Jag har en del tankar och tänkte bara att jag lär ligga i - jag är drivkraften :)
FÖRLÅT om jag är tjatig, för jag vet att du har mycket på ditt fat :)
Mer än 6 år sedan
Alltså mitt i prick! Är inte jag den enda som fött barn. Åtminstone en så perfekt fantastisk "ni måste titta på alla gulliga miner han gör"-bebis! När jag inte har honom vill jag typ tala om för alla jag möter att jag FAKTISKT har en superdupergullig bebis där hemma, och sedan vill jag visa dem ett kort! Men asså...man är ju inte klok!
Mer än 6 år sedan
Känner igen känslan så väl! Det där med bebis/barn är verkligen magiskt på alla sätt - hur den blir till, jäser i magen, "ploppar" ut och sedan förgyller tillvaron i mångas liv. Älskade ungar! <3
Mer än 6 år sedan
Håller bara så med dig!
När jag är med vår Elsa känns det som allt gnistrar som en jättediamant:)
Underbar känsla!
Kram J
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen