Det nya livet

Jag har ju skrivit tidigare om hur märkligt det är att livet blir väldigt mycket annorlunda rent logistiskt när man skaffar barn. I dag upptäckte jag en ny grej: barnvagnskön. För inte nog med att man måste hitta nya vägar överallt (leta efter hiss/rulltrappor/platser som är breda nog att gå igenom), när man väl hittat fram så är det ungefär 50/50 att hissen är felanmäld å trasig (hände i dag - också), men också att man är barnvagn nummer 4 som vill åka hiss. Voilà - fenomenet barnvagnskön. Ibland slinker en rullator med också, men det är framförallt barnvagnar.

 

Och alla som någonsin åkt de där satans kisshissarna som tuben erbjuder vet att de går låååååååångsamt. Så 4 barnvagnar före en i barnvagnskön till hissen = 10 minuters extratid att stå å vänta. Inget för stressade alltså. Som jag såklart var idag, på väg till en kompislunch. Tyckte jag var ute i god tid, men som vanligt så lyckas de här omvägarna/luriga problemen som uppstår när man har en barnvagn som travel comapnion att försena en. Så Piggly fick stå ut med att skumpas nerför trappan (börjar bli rätt proffsig på att skumpa ner för trappor mjuuukt) för att min timmes lunchdejt inte skulle decimeras.

 

Barnvagnskön - ett fenomen att undvika.

1 kommentar

Mer än 6 år sedan
Åh, precis vad jag också upptäckt! Lite komiskt faktiskt :) Men nåt mindre komiskt jag upptäckt är att äldre (damer framförallt) gärna vill tränga sig och gå före i dessa köer då de anser att "äldst går först" eller nåt i den stilen...
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen