Dokusåpa nästa?

Vad ROLIGT att det senaste YouTube-klippet togs emot så bra. Kul att det är så många som tycker det är roligt att följa med i vår färska lilla familjs vardag, och att ni vill se mer av den. Då är det spikat då, vi gör fler såna avsnitt såklart!

 

Älskar spontaniteten med tuben, och att det går att fråga er som tittar direkt - tumme upp eller tumme ner? Åsså utgår man från det och formar nåt som blir bra. YouTube-dokusåpa nästa, ha ha? Familjevänlig sådan dock. Så stryk livesexet och fyllekaoset. En å annan tuttchock kan vi däremot bjussa på.

3 kommentarer

Mer än 7 år sedan
Hej och hå Vanja! Jag är inte den som brukar kommentera i bloggar eller på insta men nu har du fått mig att bryta inte-kommentera-bara-gilla löftet, så nu gör jag de! Jag vill bara att du ska veta att du är en så sjukt stor inspiration Vanja!! Ta åt dig, du är grym!! Jag har följt dig sen innan du fick Iggy fram till nu och jag ser framimot att följa dig flera år till! Keep up the good work! Du rockar som mamma! P.S det snygga leoballerina som ni sålt på glammom kommer dem in till försäljning igen någon gång?! Hann inte klicka hem ett par och hade så gärna ägt ett par av de fräsiga skorna! Ha en sjukt bra start på hösten och njut massor av din fina lilla familj! Kram från Petra
Mer än 7 år sedan
Men tack fina söta Lovisa (otroligt tjusigt namn måste jag säga!) :-D :-D :-D Fler än du har önskat just ett sånt inlägg, så det ska jag nog kunna kirra! Håll utkik! ;-)
Mer än 7 år sedan
Haha du är så underbar vanja! Och fortsätt med dina videos, glädje skutt varje gång ny video läggs upp. Kanske för intimt men frågar ändå, skulle du inte kunna göra en video/blogginlägg om sexlivet efter förlossning, något som man ofta hyschar om och som aldrig snackas om men eftersom att du verkar vara så stencool som du är så tänkte jag att kanske kanske är vanja den som vågar ta upp detta ned hyschade ämne och snickisnacka lite om det på blogg eller youtube kram fina vanja
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen