Era ord är vår lag!

Eftersom ungefär sjuttiarton stycken av er fräsiga läsare tipsade oss om Brios Vyssan Lull-tassar till spjälisen, så klickade vi såklart hem dem omedelbums. Har också känt på natten att man så gääääärna skulle vilja kunna ruska lite på Iggys säng för att få honom att lättare komma till ro. Så de här vaggpryttlarna verkar ju helt genialiska. Vilken idé!

 

Alldeles nyss hoppade därför Niklas i sina handyman-pants och skrivade fast dem. Igster hjälpte (nåja) till.

 

Voilà! Ska bli sjukt spännande att ruska runt på Igster säng i natt och se hur detta funkar. Har på känn at det kommer bli succé.

 

Vad gäller uppdatering på sängfronten så vaknar han ungefär varannan timme (vilket är en STOR förbättring mot förut), och äter innan han lägger sig runt 21, sen typ runt 02 och 05. Pratade dock länge med vår BVC-tjej i går och fick massor med bra info om både sömn och mat (svåååra områden för nybakade föräldrar tycker jag). Skriver mer om det förhoppningsvis i kväll eller i morgon. Vet att det är fler än jag som tycker det är svårt det här med mat/gluten/välling osv, och efter BVC-pratet känns det som att vi har lite bättre koll. Så ett inlägg om hur vi gör och vad vi fick lära oss i går coming up!

 

TACK för tipset om Brio-tassarna hörrni. Finns att klicka hem här för andra som känner peppet, vi har dem i vitt men de finns i svart också. 

 

Nu måste jag sluta. Ettårskalas för Iggys kusse Ruben står på dagens agenda, så nu är det dags å dra!

2 kommentarer

Mer än 6 år sedan
Lovisa: KUL att du är sugen på ett sånt inlägg, sitter nämligen och filar på just det... Det kommer inom kort! :-)
Mer än 6 år sedan
Hej fina vanja! Vore kul om du kunde skriva ett inlägg om hur du tänker om kroppen efter graviditete, hur tänker du kring att det är så fruktansvärt viktigt att få tillbaks kroppen så att man lägger ner allt på det, som tex Katrin zytomierska. Vad tycker du om att fixa till trötta sönder ammade bröst eller ett uttöjt underliv? Vore kul att höra dina funderingar och veta hur du tänkte efter graviditeten... Kram:)
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen