Ettårspartaj del II!

Presentbordet dignade av skojiga paket. Den här hemmasydda och egendesignade (!) kudden kommer nog bli en megasuperduperfavvo. Grymt impad av tjejen som pysslat ihop den, HUR fräsig liksom? Och hur glad blir man inte av en så sjukt personlig present? Megasuperduperglad, skulle jag tippa.

 

Själva namngivningen gick som en dans, och det fullkomligen kryllade av kids på partajet. De härjade runt och hade så rackarns skoj. Höga på sötsaker plaskades det såklart också omkring rätt vilt i poolen. Bra spridning på kidsen var det - den yngsta festdeltagaren var två och en halv vecka och den äldsta 7 bast. Och alla hade så jäkla roligt. Så kul å se. Tänk när Piggeloni kommer ränna runt sådär och härja.

 

Än så länge är det dock mest hänga i mammas eller pappas famn som gäller på fest.

 

Det är dock inte så dumt!

 

Har man tur bjussar nämligen mamsen på det bästa som finns just nu - en flygtur! Hetare än hetast i bebisland för tillfället.

 

Niklas syster Oliven (som ni som hängt med ett tag har koll på nu tror jag, efter alla Portugallienresor) med en trött Piggly. Födelsedagsbarnet själv var så upptaget att det var svårt att hinna knäppa en bild på honom, men hans fina mamma hann jag hugga i alla fall. 

 

Partajet fick en kortare påhälsning av regn. Det innebar grönt kort att bara sitta ner å mysa med sin bebis. Eller sin kudde, som farmor där i bakgrunden. 

 

Och nej - jag har (tyvärr) inte hittat De Perfekta Sandalerna, men jag kände att flippisarna faktiskt fick stryka på foten när det vankades ettårskalas. Så jag grävde fram de här Ecco-pjucksen ur garderoben. De funkar helt okej tycker jag, framförallt till brallor. Men man vaknar ju inte upp på morgonen och vill klä sig i Helt Okej plagg, så jakten på sandalerna går vidare!

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen