Ettårspartaj del III!

När eftermiddagen började glida över i kväll så morphades barnkalaset sakta men säkert över till vuxenfest.

 

Tjusigt dekorerad, den med såklart!

 

Jag tog två klunkar starköl, blev snurrig (hej mammaliv! suck...) och switchade till saft. Vi ska på 70-årspartaj i morgon, så det var inte riktigt läge för oss att partaja alltför mycket. Trist att vara bakisseg i morgon, vi ska fira min pappa nämligen. En familjebrunch står på agendan. Bakis å skakis på 70-årsbrullen = nono. Och bakis å skakis med bebis som ska tas hand om = BIG nono. Kan knappt tänka mig nåt vidrigare tror jag. Så ska det festas får det nog göras med barnvakt både på själva festkvällen, och dagen efter.

 

Den här gosgrisen är världens bästa sällskap. Men när hans päron är bakis så kan jag tänka mig att han faktiskt är världens värsta sällskap. Eller - vi är nog världens värsta sällskap för honom - rättare sagt. Så vi spolade kröken i kväll. 

 

Lagom till att festen drog igång kom underbara Burger Bros och rattade burgare till alla.

 

De slaktar, styckar och gör sin egna köttblandning. På enbart superpremium kött, som självklart är ekologiskt å närproducerat.

 

Och de är nästan obehagligt smarriga. Bästa burgaren jag någonsin ätit, den är så sjukt god! Och då ska man veta att jag absolut inte är någon köttperson, fisk vinner alltid i min bok. Ska jag äta kött måste det vara det tjusigaste tjusiga, dyrt utav satan, eko osv osv. Är det inte det bästa köttet som delidisken har att erbjuda så tycker jag alltid att det finns en "köttig" bismak, som är vidrig. 

 

Men - de här burgarna är magiska. Det sjuka är att det finns inte en enda krydda i färsen - det enda de tillsätter är salt medan burgaren steks. Annars är det enbart köttet i sig som smakar. Inget annat skräp är inbakat heller, inget ägg, ströbröd osv som folk kan ha i ibland. Det är BARA kött. Fast überlyxigt kött, från glada kossor. Och det är MAGISKT gott. Fluffigt, saftigt och smakrikt utav satan. En upplevelse helt klart.

 

Sjukt nöjd hamburgermumsare!

 

Eftersom vi har 70-årsbalunsen i morgon så stannade inte vi kvar så sent och partajade loss, men Niklas hann i alla fall med en bastu och ett bad. När vi gick var bastun full med såväl folk som öl, brasan var tänd i uterummet, rödtjutet upphällt i glasen och musiken i full gång. Förhoppningsvis partajas det långt in på småtimmarna. Nästa gång får vi vara med å svira lite längre.

 

Men TACK Oliven, Kimpis, farmor å mormor å alla andra som bjussade på det här episka kalaset. Och GRATTIS världens finaste å godaste Rubydubes som nu är hela ett år gammal. Ett år är en så kort tid, och ändå går det inte att tänka sig att det faktiskt fanns en tid då du inte var med i familjen. We love you! 

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen