Från 1-årspartaj till 70-årsfirning

I dag var det dags att fira min käre far som fyllde 70 bast i somras. Det gjorde vi med en familjelunch på Långbro Värdshus. Och jag å Niklas hade fastat sen i går kväll för att göra så mycket plats som möjligt i magen för all smarrig mat. Ett smart move helt klart, för fy satan vad gott det var! Egen öl hade de också, rackarns god den med.

 

Väldigt mysigt ställe. Helt klart värt ett besök eller fem.

 

Vi åt och åt och åt och åt och åt. Och åt. Typ. Och drack. Och pratade. Och bytte bajsblöjor. (Jajemän, mitt i den magiskt smarriga silltallriken fick jag en bajsblöja som extra krydda. #mammaliv)

 

Den (bajsande) ostbågsbabyn var såklart med. Och när han inte bajsade, så ostbågade han sig igenom lunchen. Det är det nya heta, som sagt.

 

Efter lurren blev det prommis. Här posear födelsedagsbarnet självt, med frugan (Iggys bonusmormor) och en sovande Piggly. För självklart somnade vår bajsande ostbåge  som en stock i samma sekund som vi lämnade restaurangen. Efter att ha härjat vilt under den två timmar långa lunchen. #mammalivsomsagt

 

Lägg märke till påsen under vagnen - den är nämligen proppfull med fina kläder som Igster fått ärva av sina kussar på min sida (mina brorsöner). Varje gång vi ses får vi ärvda skatter av dem. Inte dumt alls att producera en unge av samma kön som ligger alldeles lagom i ålder efter brorsans kids. Mycket ekonomiskt, måste jag säga.

 

Och brorsans kids är inte bara himla bra på att styra upp fräsiga kläder till Iggly, de är också rackarns roliga å söta att hänga med. Arvid (den ena) hade gjort sig extra fin i dag på sin farfars 70-årsfirning. Slips, skjorta - åsså favoritringen. Love it. Bra stil, Sparvid!

 

En finfin present hade de med sig till Piggly också! I påsen låg en väldans göllig outfit med pandor på. Dyker med största säkerhet upp i bloggen inom kort på en ostbågande baby.

 

Igglys moster Mini å hennes snubbe Aksel var också med å firade pappsen.

 

Yours truly å 70-åringen! I present fick han en weekend i Berlin tillsammans med sin avkomma. Så i oktober åker jag, pappa, Mini och brorsan dit och sörplar öl, kultur å pappamys! ♥ 

4 kommentarer

Mer än 7 år sedan
Klara: Men GÖLLE! Blir sjuuukt stolt att jag får en ickekommenterare att kommentera, ha ha! Jippie! Vad glad jag blir, TACK för att du hänger här med oss! <3<3<3

carro: vad Rooooligt! :-) Oj vad stolt jag blir - springer genast över till din blogg å kollar in inlägget såklart! :-D
Mer än 7 år sedan
Hello Vanja! Härligt med kalas, och vad Iggy växer och blir stor! Är så roligt att följa med hans utvecklig :) Idag tipsade jag i ett inlägg om mina favoritbloggar, och i den listan är du ju med, så jag länkade din blogg, hoppas det är ok ;) //Carro från Finland :)
Mer än 7 år sedan
Åh, alltså måste bara säga vilken härlig människa du verkar vara och så full av energi, man blir så glad när du lägger ut en ny video på din youtube-kanal!! Har aldrig kommenterat förut så tänkte att det var dax med en liten kommentar nu! HIHI!! Och du har verkligen världens sötaste unge! Kramis :-) <3
Mer än 7 år sedan
Hej! Vet inte om vet om det, men man kan vika ut en del till på förlängningen på suffletten. Jag själv missade det och insåg det när halva sommaren hade gått! Om du inte har sett det så kan du vika ut den delen som man tror bara finns för att stoppa i solskyddsnätet i! :-) kram på er!
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen