Fredagspresent!

Här kommer en härlig fredasgpresent till alla mamas som vill unna sig å sina bebbar lite extra lyx! Jag skrev ju om Smile in a box förra veckan (läs det inlägget här), ni vet det som var som Glossybox fast med produkter för mamma och bebis PLUS att allt är ekologiskt å miljömedvetet? Hursom, ange kod glammom i kassan på deras sajt, så får ni 50 pix rabatt vid beställning av en box! Så surfa in där å klicka hem nåt härligt vettja - eller ge bort till en annan mamma! Iggy kan intyga att blöjkrämen från Burts Bees är lika god att snaska på som den är bra att smörja in sig med!

4 kommentarer

Mer än 6 år sedan
Emelie: Den går absolut att amma i. Det är en omlottmodell. SMART tänkt! :-) Man vill iofs gärna sätta en liten säkerhetsnål i urringningen för att inte visa hela sin torso liksom, men den kan du ju enkelt knäppa bort när du ska amma. Smart mams där! *applåd* :-)

Rebecka: Sooorry för sent svar! :-( Kanske redan har gått över nu, er panik. För oss höll det ledsna humöret i sig en dryg vecka. Så håll UT! Kram!
Mer än 6 år sedan
Rebecca: det är inte så underligt att barn inte mår bra efter vaccin... Speciellt gnällighet och skrik kopplas till att vacciner innehåller så mycket aluminium, flera gånger (vi talar 20+) mer än rekommenderad dos för så små bebisar. Hjärnan sväller och därför gråter bebisarna. Råder er till att läsa på om vacciner!
Mer än 6 år sedan
PANIK! Minns att du skrev något om att Iggy vart lite tjurig och irriterad efter 5-månaders vaccinet. Minns jag rätt? I så fall! Hur länge höll det i sig? Handlar det om dagar, veckor, år!? (okej, inte år kanske)

Min unge fick vaccinet i onsdags och är gnällig nästan varje vaken sekund om man inte låter honom stå upp. (vilket är typ ohållbart en hel dag)

Åh, snälla säg att det bara var ett par dar!
Mer än 6 år sedan
Tänkte på byxdressen du har från Lindex. Tror du den går att amma i? Om man drar åt sidan urringningen lr hur man ska säga ;) Funderar på att beställa från nätet nämligen.
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen