Iggy rockar nya frippan!

I dag invigde Piggly sin alldeles färska surftisha. Men inte nog med det - han fick också chans att rocka sin nya Art Garfunkel-frippa!

 

Eller, okejrå. Det var väl inte riktigt hela sanningen. Gudfar Charlie gömde sig därbak, och vi får nog ge den mesta hårkredden till honom.

 

Charlie, även känd som Baraöverkroppsmannen här i el bloggo. Och han levererar - återigen. 

3 kommentarer

Mer än 7 år sedan
Madeleine: Vi har mer kläder i butiken, det är lite bökigt att fota alla plagg, så det är därför allt inte kommer upp i webbshoppen. :-/ Vi kommer inte ta in så väldigt mycket nytt på gravidfronten i höst, i alla fall inte på webben. Vi håller på och gör lite egna plagg (GlamMom som märke), de kommer vara superfina. Men det dröjer ett litet slag till tyvärr. Sorry sorry! Men ta en weekend upp till Stockholm... ;-)

Angelica: Ha ha, gudfarsCharlie är helt klart en stilig pojk! :-D Och han är singel. Typ. Det är lite oklart. Det varierar, om man säger så. ;-) Ska hälsa honom att han fått en beundrare! ;-D
Mer än 7 år sedan
Är denna gudfars-Charlie singel? (A) Såg mycket snygg ut:)
Mer än 7 år sedan
Hej. Jag undrar om hela ert sortiment av gravidkläder finns på hemsidan. Känns inte spm det kommer in något nytt. Jag bor inte i Stockholm så jag har inte kunnat gå in i er riktiga butik och kika där. Hoppas ni kommer fortsätta med webshop som tidigare. Jag vill helst undvika att gå runt i bredrandiga tält-tunikor nämligen ni verkar vara ett av få alternativ till alla preggos som vill behålla sin klädstil. Tack och hej leverpastej
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen