It´s ON!

I dag har spjälsängen skruvats ihop, och i natt blir första gången som Iggeloni ska sova i egen säng! 

 

De här djuriskt fräsiga bilderna har kanske inte supermycket med ämnet att göra (förutom att Piggly har sin pyjamas på sig då), men att ta kort på spjälsängen just nu känns för lurigt. Vi måste vänja oss vid denna GIGANT som nu bebor vårt sovrum först. Om jag uttrycker mig såhär: peppen att byta till större lägenhet har nog aldrig varit större.

 

Det ska bli spännande att se hur det går det här. Niklas håller just nu på att lägga Piggly, sen är det no going back! Planen är alltså: inte ge flaskan varje gång det gnys, utan nappen, och stå på mig om han ratar den föärst. Måste försöka lista ut när det är riktig hunger dock, för någon gång under natten ska han såklart få käka. Men det märker man nog beroende på hur väl nappen tas emot. 

 

Ska bli sjukt intressant att se om Piggly vaknar färre gånger redan denna natt, i och med att han blir mindre störd av mig och Niklas i sängen. Ska också bli sjukt intressant att se om jag lyckas fortsätta med mina matningsmoves i sömnen, när jag nu ska kräla bort till sängens kortsida där Piggelini ligger å trynar från och med i natt. Nåväl, rapport avläggs i morgon om hur det går det här. Håll tummarna för oss nu!

7 kommentarer

Mer än 7 år sedan
Jessica: TACK! Pyjamasen är ifrån Lindex (finns i butik nu), klänningen är fråm Second Female! :-)

Jenny: Den är från Second Female, suuuperskön! :-)

Anna: Taaaack så himla mycket för input, uppskattas typ en miljard procent. :-) Har koll på WW - grym app! :-)

Idun: Ha ha, vet du vad? Vi har typ bott där, fast inte i just den lägenheten. Bodde på Sågargatan (precis där, man ser porten på bilden!) de första åren när vi hängde, jag å Niklas. Så kvarteren känns som hemma! ;-)
Mer än 7 år sedan
http://www.fantasticfrank.se/visa-bilder-hemnet.php?objekt=OBJ17365_1333497308
Mer än 7 år sedan
Framtida lägenhet Mabye?:)
Mer än 7 år sedan
Hej vanja o Piggeloni! Vi hade vår hugo i sängen också o "samsov" fram till han blev 4 månader, han är fem månader nu. Jag tyckte det var mysigt men måste erkänna att jag vek lite för många anhörigas kommentarer om att man inte ska låta dom ligga i sängen för mkt... Plus att det blev väldigt trångt o jag sov ganska dåligt.(det lilla jag sov...) ställde hans säng bredvid min sida vid sängen. Första nätterna not so good. Men jag gjorde som så att jag satte liksom ingen prestige i att han skulle ligga i sin säng heeelt natten. Blev det för jobbigt tog jag upp honom o la honom i vår. Tog kanske 1 v med halva nätter i vår säng o hans säng... Nu funkar det bra! Jag försökte få honom att sova sina dagliga "naps" i sin säng också de dagar vi va hemma. Så han skulle börja fatta vad som liksom gällde i sängen. Sleepy, sleepy. Sen va det faktiskt så att han hade ngn period när han åt superofta fast den höll kanske i sig 2 veckor. Har du sett appen "wonder weeks"? Där kan man läsa en hel del sin bebis utvecklingsfaser. Inget man kanske ska ta på orden men stämde ganska bra på oss hittills. Hoppas det blir bättre snart så ni får sova lite. :-) kram från mig o Hugo
Mer än 7 år sedan
Lycka till med natten, ska hålla tummarna för er!

Och måste fråga: vart kommer din klänning från? Så himla snygg!!!
Mer än 7 år sedan
Vart kommer pyjamasen ifrån? Och din klänning? Så himla fina! :)
Mer än 7 år sedan
En sån där pyjamas ligger och sussar hemma hos oss också i detta nu! Den är ljuvlig! Lycka till med rokaden.
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen