Jag e gäst i Barnvagspodden!

Jag fick äran att vara gäst i det senaste avsnittet av fantastiska podden Barnvagnspromenader, fräsi fräsi! Jag ställer två frågor till barnexperten Louise Hallin (som ju typ har svar på ALLT), och man kan väl säga att hon ger mig svar - med besked! Otroligt lyxigt att få chans att slänga iväg lite undringar till henne.

 

Lyssna på avsnittet direkt på webben här eller i iTunes här!

4 kommentarer

Mer än 6 år sedan
Idun: Ha ha, vad söt du är! Nu rodnar jag hela vägen tills på söndag! ;-) KRAM!
Mer än 6 år sedan
Besviken på podden, hade trott att du skulle ha större del i podden vilket gjorde mig besviken. Vi vill ju ha så mycket av dig som möjligt!:)
Mer än 6 år sedan
Petra: Alltså, vad ska jag säga? HUR GLAD blir man inte av en sån fantastiskt fin kommentar?! MEGASUPERDUPERRACKARNS GLAAAAD...kan jag väl meddela! :-D :-D :-D :-D Är otroligt glad å stolt att jag fått dig att bryta ditt "kommentera inte"-löfte,ha ha! Vilken bedrift!Är själv ingen kommenterare, så I know the feeling... :-D TACK fina du! Så himla skoj att du hänger här med oss! <3

Angående ballerinorna så kommer de in till hösten igen, jippieee! De är ett sånt rackarns bra köp, har använt mina vansinnesmycket. :-) Om du vill kan vi se till att vi mailar dig så fort de finns inne igen? Skicka i så fall ett mail till [email protected] och säg att du vill bli meddelad när ballerinorna i leo finns i lager igen, så skickar vi ett mail så fort de dimpt ner hos oss. KRAM! :-)
Mer än 6 år sedan

Hej och hå Vanja! Jag är inte den som brukar kommentera i bloggar eller på insta men nu har du fått mig att bryta inte-kommentera-bara-gilla löftet, så nu gör jag de! Jag vill bara att du ska veta att du är en så sjukt stor inspiration Vanja!! Ta åt dig, du är grym!! Jag har följt dig sen innan du fick Iggy fram till nu och jag ser framimot att följa dig flera år till! Keep up the good work! Du rockar som mamma! P.S det snygga leoballerina som ni sålt på glammom kommer dem in till försäljning igen någon gång?! Hann inte klicka hem ett par och hade så gärna ägt ett par av de fräsiga skorna! Ha en sjukt bra start på hösten och njut massor av din fina lilla familj! Kram från Petra
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen