Jahapp

La precis upp den här bilden på Insta (jag hittas på @vanja_wikstrom), men tycker den förtjänar lite dubbelexponering. Så den åker upp här också.

 

Vi lägger Iggy varannan kväll, jag och Niklas. Turas om liksom. Men vi har olika taktiker (uppenbarligen) för att få grodan att somna. Antar att pappa kör på "Lampskärmsmetoden". För när det är NIklas tur att lägga så går man in i sovrummet och hittar det här.

6 kommentarer

Mer än 6 år sedan
Henrietta: Men TACK! Vad glad jag blir. PRECIS av den anledningen som jag vill dela med mig så mycket jag kan av det här med snitt. Jag tyckte det var ett fantastiskt sätt att föda barn på, och precis lika RIKTIGT som en vaginal förlossning. ;-) Kram!

Anna: Fler som frågat - jag skriver ett inlägg om det - kommer snart! :-) Kram!

Sofia: örlåt för sent svar! :-/ På webben är det alltid 30 dagar (längre iom att vi vill att man ska hinna få hem varan, prova i lugn å ro osv), i den fysiska butiken tror jag det är 14 dagar. maila [email protected] och fråga, ledsen att jag inte har 100% koll. Men har du uppfattat på mig som att det är 30 dagar även i den fysiska butiken så¨kör vi på det såklart, special deal only for you. ;-D Säg i så fall till den som jobbar att vanja lovat dig detta på bloggen... :-)

Amanda: Oooohh, bra tips! TACK! *inhandlarånbums*
Mer än 6 år sedan
Jag älskar din blogg Vanja! Blir Så himla himla glad när jag klickar in här :)
Tänkte vara tipsa om att rivet päron är super till en liten bebis som är hård i magen, om han skulle tröttna på katrinplommon ;) och med min dotter var jag såå nervös att ge smörgåssmulor pga risken att sätta i halsen så ett tips att introducera gluten är genom smörgåsrån, ge honom en halv att sitta å suga på själv, smälter ju jättebra :) ha det bäst!
Mer än 6 år sedan
hej jag ar och undrar har ni 30 dagars öppet köp eller 14? då jag var och handlade i eran butik och på kvittot står det 1 dagar, men du skrev i bloggen 30 dagar?

Tack
Mer än 6 år sedan
Hej!
Tack för en kanon blogg!
Jag har en liten undran, gjorde du fostervattensprov? Om/om inte, hur tänkte du? Jag är i din ålder och funderar på detta... att göra el inte?!

Mvh A
Mer än 6 år sedan
Haha, en jädrans gullig lampfot! <3
Mer än 6 år sedan
Hej!

Ville bara säga att få komma in och läsa din blogg gör mig glad. Du är väldigt duktig på att skriva på ett positivt icke tillgjort sätt. Helt underbart och piggar verkligen upp. Själv är jag i vecka 24 och pga medicinska anledningar kommer jag föda med planerat snitt. Det är därför extra skönt att komma in här och slippa allt "riktiga kvinnor föder vaginalt" trams!
Stort tack till dig!

Henrietta
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen