PF-fritt perk!

Här kommer ett snabbinlägg! En bonus med att ha PF-fritt är att man kan käka vaaaaad man vill till frulle! Och då blir det givetvis denna storfavorit: bacon, äggröra med tryffelolja och avocado. Så rackarns smarrigt! Älskar varma frukostar. 

 

Men. Niklas aaaaavskyr bacon. VEM kan avsky bacon? Undrar ni nu förstås. Ja, det är väldigt underligt, men han tillhör den bråkdel av en nanopromille som inte gillar denna fantastiska delikatess. Doften, smaken, allt som har med den att göra tycker han är vidrigt. Så det är inte ofta det blir baconfrullar för min del. Så jag passar alltid på när han är borta. Till frukost, till lunch, och/eller (man kan ju inte få för mycket bacon liksom) till middag. Lovely.

4 kommentarer

Mer än 6 år sedan
Karin: OOOOJJJ vad Niklas blev glad av att höra att fler är som han, ha ha! ;-)

Helena: Och OOOOJJJ vad glad JAG blev att höra att du är som jag! ;-)
Mer än 6 år sedan
Allt blir bättre med bacon! Jag älskar bacon. Han vet inte vad han missar!
Mer än 6 år sedan
Hej FIna

Jag undrar angående bältet man kan ha efter förlossningen? när ska man köpa den plus vilken storlek? just nu har jag en bamse mage, föder om 2 veckor, hur ska man göra köpa nu isåfall hur vet man storleken! man vill inte behöva gå ut dagen efter för att handla. kan man komma in nu i eran butik och få hjälp eller är det osäkert, för är det fel storlek så måste man ändå in till butiken.

Vad skulle du rekomendera?
Mer än 6 år sedan
Jag är helt på Niklas sida! Bacon är usch på alla sätt, men värst av allt är att behöva stå ut med stektbaconlukt på morgonen...
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen