PF!

I kväll är Niklas på sin första fest på 7 månader (han är lite av en partyprisse, så det har varit ett extremt långt uppehåll med hans mått mätt) och är därför glad som en lax. Om än en trött lax (nooo sleep i natt, pust.)  Det är gudfar Charlie som håller i spektaklet, och det har pysslats med dekorationer hela veckan lång, så det är upplagt för en episk afton. 

 

Niklas har även ett alter ego som heter Magician som dyker upp och gör väldigt luriga grejer på fester om man har tur. Det är Niklas inneboende diva som alltid har kaftan, handskar, glitterskor och hatt. Han spelar musik och bjussar på märkliga uppträdanden. #minpojkväneliteknäpp Och i kväll är en sån kväll, så de som kommer på nattens baluns kommer få vara med om nåt extra.

 

Jag däremot är inte mycket partyprisse alls, så lika glad som Niklas är att han är på fest är jag att jag är ensam hemma i min älskade soffa. PF! Pappafritt! Pojkvänfritt! Iggly sover, och jag sitter parkerad i soffan med en löjligt lyxig charkbricka, melon, tryffelbrie, krispiga rädisor och ett perfekt rumsvarmt glas rödtjut i handen. I frysen står en oförskämt stor marängsviss och göttar till sig. Lyckan är total. 

 

Jag spenderar denna fantastiska kväll tillsammans med några riktiga favoriter. Nämligen...

 

...de här rackarna! Så. Sjukt. Jäkla. NÖJD.

 

Niklas sover över på festen, så det kommer dock bli en tuff natt. Att ratta Iggelini ensam nattetid just nu är rätt...krävande om jag säger så. Därför har jag förhandlat till mig en 90 minuters helkroppsmassage som kommer från Niklas plånka. Den tänker jag utnyttja så snabbt det bara går nästa vecka. Och det är den jag ska se framför mig när Iggy vaknar för hundrasjuttiofjärde gången i natt. 

 

Nu - in i mat/vin/sviss/girls-dimman!

5 kommentarer

Mer än 6 år sedan
Anna: Skriver ett inlägg om det! :-) Kommer snart!

Mandy: Hallooooooj! ;-) Du, det är faktiskt hemmapysslat! Av en tunn guldkedja jag hade hemma, och en släktring jag fått av min mamma. Så rafsa runt i smyckeslådan och se vad du kan hitta vetta! ;-)
Mer än 6 år sedan
Heeeej!
Måste fråga vart du köpt ditt halsband som du har på dig i videon från er House tour??
Mer än 6 år sedan
Om ens bebis vaknar för att den vill ha mat vid 6 månaders ålder kan man ge vatten i flaskan så tycker bebisen oftast att det inte är lönt att vakna för vatten. Fick tipset från en barnmorska.
Mer än 6 år sedan
Hur gör ni annars på nätterna? Vem går upp när? Nyfiken på hur andra lägger upp det! Jag och min sambo har tvillingar och jag tar exakt alla nätter själv, men det har jag själv valt.
Mer än 6 år sedan
Bra middag, snyggt uppstyrt med massage-dealen och Lycka Till inatt!
Det är väl tur att de små är så fantastiskt söta att man liksom inte kan bli suuur på dem när de vaknar för hundrade gången!
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen