Picknickdag!

Jajemän! Grisa på filt i parken-dag i dag igen! Dessutom med picknick som Niklas kom med vid lunchtid. Lovely.

 

Han är rackarns bra på att styra upp lyxiga måltider med kort varsel, min karl. I går var klockan 21.15 och vi hade fortfarande inte ätit. Tänkte hämta hem sushi, men vår favoritrestaurang hade sommarstängt. Då pep han över till Ica och kom hem med salmalax, Philadelphiaost med pepparrotssmak, rödlök och avocado. Hackade upp det lite kvickt i köket, och vips hade vi en egen variant på sashimi hemma. Sjukt gott, och sjukt snabbfixat. Rekommenderas!

 

Färsk baguette, brie å salami. Nomnom. Två franska familjer picknickade i samma park som oss, fast en bit bort. Så för att öka på idyllkänslan ytterligare sprang det runt söta små ungar och tjattrade på franska omkring oss. Extra bra parkvibbar i dag alltså.

 

Parmaskinka och melon. Finfin kombo. Piggly ser sugen ut, och han fick smaka lite melon. Ger honom små smakisar av sånt vi äter, och sen pillar vi i honom små smulor av vitt bröd. Att långsamt introducera gluten från och med (typ) nu ska tydligen innebära mindre risk för glutenintolerans. Så vi hoppas på det.

 

Har även köpt några Ella´s Kitchen som han fått testa, och de gillar han. Grymt med 100% ekologiska prylar, plus att det bara är ren frukt och inget annat skräp i dem. Självklart kan man lätt mosa ekologisk frukt själv, men det är sjukt praktiskt med de där påsarna. Man kan spara dem öppnade 48 timmar i kylen också, vilket är bra då Piggly inte äter så mycket per gång. Finns såna som funkar från 4 månader, de har vi startat med (trots att Igster är 6 månader) eftersom vi ganska nyligen börjat lite mer seriöst med det här med smakportioner. 

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen