Pilla pilla pilla...

Sådärja! Bakfull (men väldigt nöjd) pojkvän i säng = bloggdags!

 

Enligt appen Wonder Weeks har Igster precis kommit ur leap nr 5. Nu ska han bland annat ha lärt sig om avstånd, och andra relationer till saker och ting. Vad som är nära, långt bort, uppepå, under osv. Han ska också ha börjat få koll på detaljer och öva finmotoriken med att gilla att pilla på småpryttlar. Som etiketter till exempel. Och det stämmer så in i bängen. Han ÄLSKAR att pilla på smågrejer.

 

Därför var det som hand i handske att vi fick en suuuperfin pillkudde från en tjej på Instagram (@mikaelapn_syr heter hon) som syr en massa eget fint. 

 

Snygg är den också, den lilla kudden. Passar nästan obehagligt bra in med sitt fräsiga marina tema, ha ha! Och perfekt för mamsen att sno å vila huvudet på, när grodis sover i vagnen och vi hänger på filt i parken. 

 

Tycker för övrigt att det är väldigt roligt det här med alla minientreprenörer som skapas av att ploppa ut en bebis. Instagram fullkomligt vimlar av (tokduktiga!) mamas som pysslar ihop de allra finaste saker till bebbar. Inredningsprylar, gosedjur, leksaker, mobiler, kläder... Väldigt mycket roligt att spana runt på, och oftast kan man köpa dessa handgjorda saker för en väldigt billig penning.

 

För mig som är pysselinvalid är detta fascinerande. SÅ mycket fina grejer! Heja heja alla pyssliga mamas därute!

4 kommentarer

Mer än 6 år sedan
Sandra: Näää, tror tyvärr inte det... :-(

Susana: Taaaaaack! Gulle dig! :-) :-) :-)
Mer än 6 år sedan
han är ju så sööt :)
Mer än 6 år sedan
Hej!
Den där appen wonder weeks, finns den möjligen på svenska??

Hälsningar mor som är galet dålig på engelska....
Mer än 6 år sedan
Hej :)
Mailade precis till er glammom mail med en ide :)
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen