Poddinspelning!

I dag var de här fräsiga brudarna hemma hos oss - Hanna och Emma från skönhetspodden Snygg Helt Enkelt (hittas här)! De poddar om skönhet på ett avslappnat nere på jorden-sätt, dessutom nischat mot oss småbarnsmamas. Programmen handlar om alltifrån handfasta tips på hur man blir lite extra tjusig snabbt (inte alltid lätt det här att vara flådig med bebisar i hemmet), till knipövningar och plastikkirurgi efter graviditet. De har också poddat med exempelvis Ebba von Sydow och hårproffsen Sacha Juan.

 

I nästa program är jag gäst, så min förmiddag spenderades tjattrandes framför den här micken. Sjukt trevligt var det, som ett tjejsnack typ. Vi hann täcka skönhetstips, pastellhår, lite sex (jajemän, sa ju att det var tjejsnack!), magträning och min bästa bästa bästa makeup-trio för att se ut som en lite härligare version av mig själv på några kvicka minuter.

 

Hade tajmat inspelningen till Pigglys förmiddagslur, smart va! Bara det att bebisar ju inte alltid typ aldrig gör precis som man tänkt sig, så det var en vaken Iggeloni som fick ligga bredvid mamma i soffan istället medan podden spelades in. Han var alldeles för exalterad över alla snygga brudar som invaderade lägenheten för att sova. Så man kan väl säga att inte bara jag uttalade mig, även Igster hördes rätt bra. Oklart dock om han höll med om det där med Världens Bästa Mascara.

 

Emmas tvåa Vincent (9 veckor) var också med. Han däremot sov sig igenom hela inspelningen. Lagom till när vi var klara vaknade han till för en liten måltid. Himla gossigt.

 

Podden kommer ut om en dryg vecka, tipsar såklart i bloggen då. Tror jag svamlade en del (som vanligt, mitt munläder är...välsmort kan man väl säga) men tycker att vi fick till ett härligt tjejsnackigt program. Himla härligt sätt att börja dagen på var det i alla fall!

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen