Smarta produkter vs puckade päron

Har ju sagt det förr men säger det igen. Och igen. HUR klarade jag mig utan er bloggläsare? Det kan man undra. Fick precis ett tips av Jenny som har en likadan vagn som oss, att det finns en extra del på solskyddet som man kan vika ner. Har totalt missat det. Nu blev den ju ännu bättre den här solsuffletten! Tack snälla för tipset!

 

Voilà - en decimeter solskärm till. Inte dumt!

 

Dagens barnpryttlar är nästan för smarta för sitt eget bästa ibland. Som den här suffletten. Delen som man kunde vika ut trodde jag bara var till för att stoppa in UV-skyddet i. Men den delen av suffletten dubbeljobbar alltså. Det gillar man ju. Så länge man fattar galoppen.

 

Maxi-Cosin är ju också en storfavorit här hemma. Där höll vi på att leta ihjäl oss på nätet efter en passande sufflett att klicka hem. Kunde för våra liv inte förstå varför INGEN ENDA SAJT hade en sån att erbjuda. Förrän vi insåg att den var...ehhh, inbyggd. Den fanns liksom redan med i paketet. Men den var så smart placerad (läs: gömd) att vi inte kunde hitta den förrän vi fick prata med en säljare i en barnbutik. Pust.

 

Kontentan är, att antingen är dagens nymodiga bebispryttlar för smarta för sitt eget bästa, eller så är vi för dumma. Vi kan väl enas om att alternativ 1 låter trevligast, va?

 

Och hörrni - har haft en så rackarns hektisk helg att jag inte hunnit svara på en endaste bloggkommentar sen i slutet på förra veckan - SORRYBORRY! Jag kör ett svarsrace i morgon, så ni som inte fått svar - kika in på inlägget ni ställde frågan på i morgon kväll så ska jag ha svarat. ♥ Nu är det tamejtusan dags att sussa. Om det går vill säga, beroende på Herr Ledsenmule därinne i sovrummet. Pust.

1 kommentar

Mer än 6 år sedan
De va så lite så! Skönt att se att det inte bara va jag som inte fattat de där med förlängningen på suffletten! Har även gjort samma sak som ni med maxi cosi! Va inne på babyproffsen och frågade om solskydd. De lirkade upp den på vårt och sa: Tada! Haha
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen