Smile in a box!

I morse hade jag ett möte med Pia, tjejen som startat Smileinabox.se. Sjukt bra idé tycker jag; de erbjuder lyxiga boxar fyllda med utvalda produkter till mamma och bebis. Och allt är ekologiskt och miljömedvetet. Så, typ som ett ekologiskt Glossybox, fast anpassat speciellt för oss mamas (å våra bebbar). Det älskar man ju!

 

Boxarna är indelade efter åldersgrupp på bebisen, jag fick den för mamma med bebis 6-9 månader. Det finns boxar från 0 månaders bebis till 18 månader, och även en mamma/barnbox för de med kids i åldrarna 2-10 år. En gravidbox finns också. Så alla kan unna sig lite lyx. Antingen beställer man till sig själv, eller så ger man bort en i present. 20 pix per box går dessutom till ett hem för gravida tonårsflickor i Uganda. Heja heja företag som ger tillbaka!

 

Allt det här härliga innehöll min box; lyxig hudvård för både mig å Iggy, smarrigt ekote i smaken choklad & chili, ekologisk saltlakrits (jippie!) och en Molly Mus-bok som man kan fästa på vagnen. Vilket är en riktig fullträff, då den Molly Mus-bok vi har (tack snälla bonusmoster Viktoria för att vi fick den i present, Iggy avgudar den!) är en storfavorit här hemma.

 

Jag älskar ju företagsamma brudar som ni vet, så det var kul att träffa Pia. Smileinabox är alldeles nystartat, och absolut en idé som är värd att få uppmärksamhet tycker jag. Vi ska självklart styra ett samarbete mellan Smileinabox och GlamMom. Att erbjuda alla fina mamas välförtjänt lyx är ju nåt vi glammisar tycker är toppenhärligt! Spana in Smileinabox här!

4 kommentarer

Mer än 7 år sedan
Vad roligt att ni uppmärksammar det här, jag har nyligen fått en bebis och blev superglad när Jag fick min första Smile in a Box !!!
Dunderbra idé, ekologiskt, miljömedvetet och kvinnokraft!
Mer än 7 år sedan
Anna: Jaaaa, mer ekolyx till folket! :-D Och KUL med Ekorren! De gör en så himla bra grej tycke rjag. Snaskar i mig deras godis så ofta jag kommer åt! Hälsa dem att de är fantastiska! :-) <3
Mer än 7 år sedan
Drar iväg ett mail till er glammom mail med en fråga jag har :)
Mer än 7 år sedan
Åh vad roligt att du skriver om Smile in a box :) Jag fick höra talas om dem i våras när de ville ha med produkter från Ekorrens Ekologiska smågodis i sin box (jag jobbar lite med ekorren och var därför kontaktperson för detta). Tycker i alla fall precis som du är det är en dunderbra grej! Alla borde få mer ekoprodukter i sitt liv (och när du visar upp allt snyggt kan ju andra få tips på braigs saker), men framförallt känns det ju viktigt för gravida, nyblivna mammor och bebisar. Så - tummen upp för Smile in a box, och tummen upp att du också vill samarbeta med dem!
Kram
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen