Stockholmstips!

Måste bara tipsa om denna absoluta PÄRLA som jag dessvärre tror att många missar, då den ligger liiiite avsides och har en skylt som inte riktigt fastnar (tycker jag). Stället heter En Halv Trappa Ner och ligger på Wollmar Yxkullsgatan 3, ett stenkast från Mariatorget. Jag å Niklas slank in där av en slump för nåt år sen när vi hade varit och kollat på en lägenhet precis bredvid, och vi blev blåsta av stolarna. Det är SÅ JÄKLA SMARRIGT.

 

Allt de gör gör de med kärlek, vilket märks så in i bängen. Och det är alltid det som gör skillnaden, när saker och ting görs med kärlek. Kaffet är grymt, ALL mat vi provat har varit fantastisk och servicen är underbar ("är du sääääker på att jag inte ska hjälpa dig att bära ner barnvagnen, det är ju lite kyligt ute!"). 

 

Var där och åt en lunchtoast (magiskt god, med halloumi och avocado) i går, och kände bara att jag måste tipsa om stället. I och med att det ligger lite avsides (och att skylten inte syns så himla bra) så har En Halv Trappa Ner inte blivit upptäckta av så många som de förtjänar. Frågade om deras Insta så att jag skulle kunna tagga dem, men de visste inte vad Instagram var. Gaaahhh. Så då kände jag ÄNNU mer, att nu måste nåt göras. ;-)

 

Skräcken är ju att ett sånt här ställe som är FANTASTISKT en dag måste stänga igen, just för att folk inte hittat dit. Trots en så hög nivå på det de serverar. Och då kommer vi gråta blod. De har också en av de bästa pulled pork-sandwicharna som vi testat. Så Stockholmsmamas - ta en tur till detta ställe nästa gång ni befinner er i Mariatorgettrakter. Ni blir inte besvikna!

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen