Undring angående tävlingar!

Denna lata-sig-i-parken-bild får illustrera detta inlägg som handlar om tävlingar. Jag undrar en sak nämligen. När jag kör tävlingar - skulle ni avstå från att delta om man var tvungen att till exempel följa någon på Instagram/posta en bild med en särskild hashtag/tagga ett visst Instakonto etc etc? Vissa som jag samarbetar med kring tävlingarna med vill gärna att jag ska be er göra det, men jag har hittills avstått. 

 

Vad säger ni? Tyck gärna till så att jag får en uppfattning om hur vi ska fortsätta köra tävlingarna på bästa sätt för alla inblandade!

 

Nästa tävling är på g förresten, ville bara reda ut det här först. 

21 kommentarer

Mer än 7 år sedan
Jag avstår också sånna gånger. Blir själv irriterad och "tar bort " vänner på Facebook när det lite för ofta kommer upp tävlingar de är med i. Dessutom är det inte alla som kan eller lyckats bli gravida och det känns onödigt att trycka upp min lycka rakt i ansiktet på dem med tävlingar som har med det att göra.
Mer än 7 år sedan
Jag avstår alltid när sånna saker krävs, då jag själv tycker att det är lite störigt när andra delar sånt på insta/Facebook. Sen har jag även skurit ner en hel del på användandet av sociala medier och lägger mer tid på att träffa vännerna, så jag skulle förmodligen inte kunna vara med i sånna tävlingar ändå. Men du - tack för att du frågar oss läsare! Fint gjort tycker jag :)
Mer än 7 år sedan
Hej!
Jag skulle avstå tävlingen...
Såg att någon frågat om bältet/gördeln efter förlossningen måste bara få rekommendera det:) skickade efter ett på glammom och använde det från dag 1 efteråt det va suuper dock lite svårt med storlek tyckte jag oxå som då inte hade möjlighet att gå till affären o få hjälp, jag sydde dit ett extra kardborreband när den blev för stor o hade den i 2 1/2 mån varje dag efter födelsen, suveränt!!
Mer än 7 år sedan
Hej FIna

Jag undrar angående bältet man kan ha efter förlossningen? när ska man köpa den plus vilken storlek? just nu har jag en bamse mage, föder om 2 veckor, hur ska man göra köpa nu isåfall hur vet man storleken! man vill inte behöva gå ut dagen efter för att handla. kan man komma in nu i eran butik och få hjälp eller är det osäkert, för är det fel storlek så måste man ändå in till butiken.

Vad skulle du rekomendera?
Mer än 7 år sedan
Jag brukar avstå då, mest på grund av att de flesta tävlingar är kopplade till instagram vilket jag inte har, men också för att jag inte vill göra reklam bara för att.
Självklart förstår jag företaget som vill ha exponering i och med att de ger bort något men det får de ju redan genom bloggen och förhoppningsvis god word-of.mouth från framförallt vinnaren men även från oss andra läsare. Liter ju på att du bara lottar ut saker som du verkligen gillar och tror på så har jag läst om det här är chansen nog större att jag talar gott om dem.
Kan delta i den typen av tävlingar där en ska dela en hashtag om den betyder något mer än bara reklam för företaget, om det är en fin kampanj för ett gott syfte.
Mer än 7 år sedan
Håller med. Känns bara fånigt. Gillar man en produkt väljer man att gilla sidan oberoende av. Annars känns det bara tvingat och konstlat och leder inte till köp (något samarbetspartnern trots allt hoppas på - att göra pengar via dig).
Atom47 gillade jag eftersom jag verkligen gillar produkten.
Mer än 7 år sedan
Jag brukar också avstå när det kräver att man ska länka/lägga upp något på fb/instagram. Jag är en typisk titta/gillare som aldrig lägger upp något själv.
Mer än 7 år sedan
Brukar inte vara med och tävla då.
Mer än 7 år sedan
Jag avstår också, tycker det känns lite jobbigt att vara "reklam tavla" för företag jag själv inte är speciellt involverad i.
Mer än 7 år sedan
Håller helt med! Avstår alltid då, vill inte hålla på med sånt på min privata FB och insta
Mer än 7 år sedan
Jag tycker det e synd när vissa tävlingar på andra bloggar är att man måste dela på fb/instagram, väldigt tråkigt för de som inte har något sånt. Vissa skriver ju att man "måste" skriva kommentar men att de e frivilligt o länka på instagram lr vad man gör där ;), o de e ju ett alternativ.
Mer än 7 år sedan
Jag avstår alltid då. Tex så har jag inte instagram och använder sällan Facebook.
Mer än 7 år sedan
Jag har inga problem alls med om det är att man ska gilla eller dela något, men däremot vill jag fortsätta ha mitt Instagramkonto privat. Tävlingar som kräver ett öppet sådant är alltså något jag hoppar över. Hoppas du hittar ett bra sätt med dina samarbetspartners, för tävlingar gillas!
Mer än 7 år sedan
jag avstår alltid när det är sådana tävlingar
Mer än 7 år sedan
Avstår jag också, vet inte varför men har alltid hoppat tävlingar där det ska gillas och läggas upp och trixas, men älskar ju dina tävlingar spär det kravet på tävlingar så säger vi jippie ändå för dina tävlingar är tummen upp oavsett:)
Mer än 7 år sedan
Jag avstår alltid när det är så, så helst tävlingar utan sånt!
Mer än 7 år sedan
Jag deltar inte heller i tävlingar som kräver likes, delningar eller hashtags. Vill hålla min facebook och insta privat.
Mer än 7 år sedan
Jag deltar inte i tävlingar som kräver likes, delningar eller hashtags, så jag hoppas att du fortsätter utan det.
Mer än 7 år sedan
Ja, då brukar jag avstå! Tänk så tjatigt det blir om alla la upp dessa tävlingsbilder.. men man vill ju såklart vara med och tävla :)
Mer än 7 år sedan
Jag brukar avstå från den typen av tävlingar, håller mitt instagramkonto privat och vill inte blanda in massa reklam :)
Mer än 7 år sedan
Jag avstår nog alltid då ja... Väljer att delta om syftet med hashtagandet, delandet och gillandet fyller någon slags funktion än reklam för företaget ELLER om företaget är något jag vill lyfta fram, något coolt liksom. Fast oftast känns det krångligt och lite störigt att ladda upp en bild varje gång man tävlar, även tråkigt för vänner och bekanta som följer mig haha
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen