Vårt nya hem

Det här är vårt nya hem. Värmen gör att vår lägenhet blir fullkomligt vidrig att vistas i på dagarna (nätterna också för den delen), så vi flyr ut till den här gräsplätten så fort vi kan på morgonen. Förlåt om jag bölar, men den här värmen är inte härlig. I alla fall inte i stan. Fine om man får ligga på en playa, men i en asfaltsdjungel blir hettan bara ocharmig. Om man inte befinner sig på denna gräsplätt, typ.

 

Vi har flytt ut till Niklas mammas hus ibland, där finns det lyxigt nog pool. Och så länge man kan bada så blir värmen någorlunda njutbar. Men ändå, fy katten. Har alltid tyckt att över 25 grader så blir det bara jobbigt. Man är konstant klibbig, svullen, svettig, trött å slö. I vår lägenhet (bor i gammalt hus med obefintlig ventilation) har det den senaste veckan varit nästan 30 grader i sovrummet nattetid, trots att vi har alla fönster i hela lägenheten öppna. Uschlibuschli! 

 

Inte så mysigt för stackars Piggeloni heller, denna hetta. I och med att han sovit så dåligt så länge så är den inte orsaken till hans nattliga härjningar, men det gör situationen såklart inte bättre. 

 

Men jag ska inte böla alltför mycket. Att picknicka sig igenom livet är inte så dumt. Här är dagens lunch!

 

Hittade den här härliga ekoläsken som var supersmarrig att svalka sig med. Sötad med agavesirap, och bara organiskt å naturligt grejs i. 

 

Och en grej som är bra med att hänga ute är att Iggy faktiskt gillar att ligga på mage utomhus, halleluja! Nu gör han inte det på just den här bilden, men som genom ett trollslag så blir det inget böl å stök när han befinner sig på mage på gräsplätten. Finns väl mycket att spana på där antar jag. Och jippie jippie jiiippiiieeeee, nu har äääntliiiigen vändningarna från mage till rygg börjat komma lite mer frekvent också. Den som väntar på nåt gott bla bla bla...

 

Ps - Ni ser att flippisarna är med på bilden högst upp. Fick hem Vagabondpjucksen i går, provade och tyväääärr så var de inte hundra. Så de får åka tillbaka, flippisarna hänger med ett tag till, och mitt hopp står nu till Etsy och Sandalianas. Fortsättning följer.

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen