Vi fyller 9 bast!

I dag fyller jag och Niklas nästan ett decennium som girlfriend å boyfriend. Imponerande, måste jag säga. Är sjukt nöjd att jag fått spendera de senaste åren i hans eminenta sällskap, bättre partner in crime på förhållandefronten kunde jag inte fått. 

 

Får ibland frågor om hur jag och Niklas träffades, hur frieriet (via en tatuering!) gick till med mera. Alla såna svar finns i det här inlägget, så klicka gärna in er där om ni e sugna på lite smetig kärlek. Ibland är man ju det.

 

Har en himla bra present till honom faktiskt, men den är inte riktigt klar än. Så då styr man ett sånt här kort istället. Funkar bra det med. Måste leverera bara, den här gången. Får fortfarande retfulla kommentarer om den där Yasuragiövernattningen som jag gjorde ett så hiiiimla fint kort med, och gav till Niklas. Men själva övernattningen har liksom inte blivit av. Nu var det här typ 5 år sen. Så det får ju inte upprepas. Men jag har en plan. En bra sån. Så han kommer få sin present den här gången, och han kommer bli rackarns nöjd. Den som väntar på nät gott...får vänta lite till. Helt enkelt.

 

Men. Jag älskar dig skatten. Och en bebis har vi lyckas producera också, världens godaste tillåmed. Heja oss! 

1 kommentar

Mer än 6 år sedan
Å jag älskar dig min fina godis!
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen