Amningshjärnan har landat!

I morse knatade jag, Niklas å Iggy (okej, Igster åkte väl snarare än knatade) till BVC för en viktkoll. Allt såg bra ut och Piggly går upp som han ska, vilket känns kalas. På bilden ovan är vi på väg hem igen. Men, den uppmärksamme kan säkert se att något saknas på denna bild. En älskad trotjänare, och min konstanta partner in crime. 

 


Jupp, min "once on never off" Sia Bag från Marc by Marc Jacobs. Sen jag köpte den här väskan har det knappt gått en dag utan att den åkt på. Den e så sjukt praktisk och är i en perfekt storlek. Och grymt att man kan ha den tvärsöver kroppen och få fria armar, annu bättre nu när det finns en bebis som gärna ockuperar just dessa armar. Sen livar ju lite grönt ormskinnsmönster liksom upp vilken outfit som helst, inte dumt. Hursom, den saknas i alla fall på bilden ovanför, och jag hade självklart glömt den på BVC. Och kom inte på det förrän vi var hemma igen. Inget annat att göra än att knata heeeela vägen tillbaka (dessutom är det en lång rackarns väg till vårt BVC, blev en väldigt sporty dag det här), fiska upp den (hade till råga på allt glömt den ute i vestibulen mitt på en bänk, känns som ett smärre mirakel att den låg kvar på samma plats helt orörd) och knata heeeeela vägen tillbaka hem igen. Phu. Känns som jag sprungit ett maraton i dag. Nåväl, jag är inte en person som glömmer min handväska (känns lika troligt som att jag skulle glömma mitt högra ben), så min enda förklaring till detta är att amningshjärnan har landat. Den är ju vida omtalad, så jag är mycket spänd på att se vad som glöms härnäst. Kommer jag smeta tandkräm runt ögonen i kväll innan jag går och lägger mig? Hälla skumpa i Iggys Calma-flaska? Spännande tider det här.

 

På väg tillbaka, med ormskinnsväskan på plats igen. Och en ormande bebis i famnen som bonus, prommisen blev liite för lång för Iggys smak. Så det blev till att plocka upp honom och bära sista vägen. En annan sak: har fått lite frågor om jag inte kan fortsätta med lite outfitbilder, och det kan jag absolut göra. Så får ni hojta om ni tycker det är tråkigt, nu när jag inte har en mage att klä längre. Men i dag var jag i alla utstyrd i detta:

 

Preggoleggings / GlamMom.se (slutsålda)

Pjucks / Whyred

Väska / Älskade parhästen från Marc by Marc Jacobs

Kofta / Acne

Amningstisha / GlamMom.se som hittas här

Amningsbh / GlamMom.se som hittas här

Jacka / H&M

Halsduk / 15 år gammalt garderobsfynd

Kepa / Hattbaren

Ormande bebis / Iggy iförd stilig overallpåse från Lindex

Vagn / Joolz som hittas här

Skötväska / Bagasi som hittas här

Amningsponcho som också var kalasbra som mörkläggningsfilt på vagnen / GlamMom.se som hittas här

 

Men, om jag ska fortsätta med lite outfitbilder - vad ska vi kalla dem? "Dagens Preggo" känns ju lite...daterat nu liksom. "Dagens Mama" har ju Anine Bing ockuperat. "Dagens Outfit" är ju bara för lökigt. Så vad ska dessa inlägg heta? Help!

 

7 kommentarer

Anna Nåå 3 år sedan
Hejsan. Heter hatten Brixton Fiedler eller något sånt? Eller vad heter den? Mvh Anna
Mer än 7 år sedan
Dagens Momspo!
Mer än 7 år sedan
Jaa fortsätt! Mitt mål för året är att snäppa upp mig en del (hur mkt som helst vore bra) klädmässigt. Äger svarta, svarta, svarta, gråa och vita kläder. Tror att jag är en sådan som bryr mig om hur jag ser ut, men istället fegar jag ur och går klädd i något som andra anser som baskläder? Du är ju urcool, men motsatsen till mig stilmässigt. Så KÖR, så jag hittar någon inspo ;) Kram
Mer än 7 år sedan
Ja, dagens fräsiga röstar jag också för! :)

Vill bara säga att det är så mysigt att kika in här och följa dig, främst för att du känns så himla härlig och sympatisk som person. Du är en sån man önskar att man hade som vän eller som syster.
Grattis till världens finaste son, måste jag också säga. Han ser bedårande ut!

Kram, hoppas du/ni får en härlig helg!

Mer än 7 år sedan
Dagens fräsiga? :)
Mer än 7 år sedan
Dagens Glammom, Dagens GlamVanja, Dagens Glammom outfits, dagens Vanjoutfits
Mer än 7 år sedan
Varför inte dagens Vanja? Eller dagens päron, dagens morsa?

Kram
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen