Dagens Momspo!

Dagens Momspo fortsätter! Såhär traskar jag runt i dag, plus ett jättestort paraply (fy saaatan vilket uschligt väder!). 

 

Preggobraller / GlamMom.se (Tyvärr slutsålda, letar efter liknande dock! Världens skönaste braxer, preggo or not.)

Sneakers / Adidas

Kofta / Fyndad på loppis för typ 15 år sen för 20 spänn (ett av mina mest använda plagg nånsin)

Halsduk / Monki

Väska / Marc by Marc Jacobs

Vantar / Garderobsfynd

Hår / Extremt skitigt, även för att vara mig (hatar att tvätta håret). Är inne på dag 12 utan tvätt. Prioriterar sömn framför hårfix just nu. Räddningen? Detta!

 

Niklas (som knäppte bilderna) tyckte att jag skulle "luta mig fram lite, det e fint"!). Då blev det såhär. Aaaaaningens insmickrande dock. 

 

Så jag gick tillbaka till min mera klassiska fotomin. 

6 kommentarer

Mer än 6 år sedan
Har länge tyckt att det är ursnyggt med leopardmönster men tänkt att näää… Inte kan väl jag ha det… Du inspirerar mig till att kanske sätta på mig ett par såna där rackarns djurmönsterbyxor! Så snäääälla, går de inte att köpa in till glammom på nytt? Hoppas ni annars hittar något liknande. :) Sedan skulle jag gärna vilja önska ett hårinlägg av dig, eftersom att du alltid ser så himla snygg ut i håret! Mitt är hopplöst och jag behöver inspo! Så, ett hårinlägg om din frisyr, styling, produkter, ja allt allt allt vore sjukt himla önskvärt! :) I övrigt, stoort grattis till lilla Iggly! Han är så söt! Ni verkar vara en himla mysig familj och jag önskar er all lycka. :)
Mer än 6 år sedan
Eeh, 149 kr. ;-)
Mer än 6 år sedan

Köpte den här idag och tänkte på dig när jag såg den! ;-) Ett fynd - 148 pix!

http://www.hm.com/se/s/06LC5K

Hälsningar Lotta
Mer än 6 år sedan
Du är superfin!!
Mer än 6 år sedan
Framåtlutningsbilden var fin den med! Tack för en bra blogg, du är bäst!
Mer än 6 år sedan
Hej fina Vanja! Jag vet inte hur man ska skriva sånt här utan att låta fruktansvärt töntig men men... Du verkar vara en sån grym person, glad och positiv, precis så som alla borde vara. Har följt dig i gravid vecka för vecka och kommer fortsätta att läsa din blogg. Min stora dröm i livet är att få bli mamma, men för några år sedan fick jag diagnosen endometrios. Jag gav upp min mamma dröm nästan direkt och har varit väldigt deprimerad. I somras fick jag ett missfall som i sin tur ledde till att jag gick in i väggen. Men nu har en positiv energi börjat komma fram igen och nu vill jag och min sambo börja försöka igen. De jag vill komma fram till är att din sköna attityd och er resa har gett mig en rejäl spark i rumpan! Tack!! Önskar er all lycka :) kram
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen