Från 80 bast tillbaka till 35

Ni som följer mig på Insta (@vanja_vfv) vet att jag häromdagen bad om tips på fuktgivande ansiktskrämer som VERKLIGEN funkar. Och ni e bäst! Jag fick huuuur mycket tips som helst, underbart för en krämnörd som jag. Eftersom det var tre stycken som tipsade om samma kräm, så tänkte jag att jag kör på den. Så jag (eller okej, Niklas) gick snällt till Apoteket och köpte den; Rich Compensating Cream från Avène. Och - jipppiieee! Den FUNKAR! Har nu använt den ett par dagar, och det lövtunna pappersliknande fnashölje som tidigare täckte hela mitt ansikte är nu borta. Så satans skönt.

 

Nånting hände med min hud de sista veckorna av preggofieringen. Den blev snustorr nästan över en natt, och även om det inte var riktigt lika illa som på bilden ovan, så var det liksom halvkul att se små små torrhetsrynkor över hela ansiktet vareviga dag. Testade lite olika pryttlar här hemma, men huden ville liksom inte ordna upp sig. Och med smink på blev det ännu värre - smink lägger sig ju gääärna i rynkor, så jag såg liksom ännu mer sliten ut med smink än utan. Hua hua. Men! Nu är de där rackarns torrhetslinjerna borta, tack vare denna kräm som ni tipsat om. Jag kör den både dag som natt just nu, för att verkligen bomba huden med fukt. 

 

Styleby slank ner i brevlådan i veckan också, blir så sjukt inspirerad av den tidningen. Så i dag har det modemagasinmysts (är SÅ sugen på att köpa lite nya kläder att möta våren i, vet preciiiis hur jag vill se ut, men hittar inte så mycket hemma som kirrar looken jag e ute efter), ansiktskrämbombats (räknar iskallt med att Avènekrämen inom kort ska ge mig lika mjuk hy som Iggy!) och - shellack-lackats! Yes! En riktig tjejdag med andra ord. Och det var SÅ himla skönt att få lite färg på naglarna, det är vardagslyx i kubik tycker jag. Under kejsarsnittet fick jag inte ha vare sig smink, hud/ansiktskräm, smycken, hårprodukter eller nagellack, så jag har liksom varit lite...strippad på skönhetsfronten. Då känns det extra bra att få tvätta håret, kräma in sig, kika i lyxigt modemagasin, dutta på kanske extra mycket rouge på kinderna och lacka naglarna. Perfekta lördagssysslan. Nu e jag kvinna igen. ;-)

1 kommentar

Mer än 6 år sedan
Jag kan inte sluta förundras över att du inte är 23 år gammal, du ser inte alls äldre ut än 25 liksom!
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen